Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΟΣΕ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Πλήγμα για τις Λαρισαϊκές επιχειρήσεις

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2008 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:30
Tα προβλήματα και τις οικονομικές επιβαρύνσεις που επισύρει σε πολλές επιχειρήσεις του νομού η διακοπή της μεταφοράς εμπορευμάτων από τον ΟΣΕ επισημαίνει σε επιστολή που απέστειλε προς τον υπουργό Μεταφορών κ. Κ. Χατζηδάκη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρης Γκουντόπουλος.
Ειδικότερα στην επιστολή του ο κ. Γκουντόπουλος τονίζει τα εξής: «Κύριε υπουργέ, η χωρίς προηγούμενο απόφαση του ΟΣΕ να διακόψει την παραλαβή και μεταφορά εμπορευμάτων τουλάχιστον από την πόλη μας, έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα και μεγάλες οικονομικές επιβαρύνσεις σε πολλές επιχειρήσεις του νομού μας.  Χωρίς καμία επίσημη γνωστοποίηση , χωρίς να μας εξηγηθεί ο λόγος μιας τέτοιας ενέργειας οι τοπικές υπηρεσίες αρνούνται να παραλάβουν τα εμπορεύματα μας ,ενώ παράλληλα δεν μπορούν να μας εξηγήσουν τους λόγους της ενέργειας αυτής. Κύριε υπουργέ θεωρούμε ότι σε μια περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης όπως αυτής που διερχόμαστε σήμερα , η διακοπή του μεταφορικού εμπορευματικού έργου του ΟΣΕ θα επιβαρύνει σημαντικά την λειτουργία και ανταγωνιστικότητα μας. Εκ μέρους όλου του επιχειρηματικού κόσμου του νομού ζητάμε την άμεση παρέμβαση σας ώστε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που δημιουργεί η απόφαση αυτή προφανώς του οργανισμού».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass