ΣΕ ΙΣΧΥ ΔΥΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Νέες ευκαιρίες για ενίσχυση επιχειρήσεων

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2008 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:31
Η ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα ανακοίνωσε ότι μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» του υπουργείου Ανάπτυξης είναι σε ισχύ δυο προκηρύξεις που αφορούν στην ενίσχυση των επιχειρήσεων. Η πρώτη αφορά στην επιδότηση κόστους δανεισμού και χρηματοδότησης μίσθωσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και υλοποιείται από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ).
Στόχος είναι η αύξηση του βαθμού πρόσβασης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων σε πηγές χρηματοδότησης και η μείωση του κόστους δανεισμού, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.
Η δράση αυτή απευθύνεται σε υφιστάμενες ή νεοϊδρυόμενες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που έχουν έδρα την Ελλάδα, απασχολούν έως 20 εργαζόμενους και εμφανίζουν ετήσιο κύκλο εργασιών έως 10 εκατ. ευρώ.
Η διάρκεια εφαρμογής της προκήρυξης είναι έως την 1η Σεπτεμβρίου 2008.
Η δεύτερη προκήρυξη αφορά σε πρόγραμμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης για επιχειρηματίες αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στους τομείς της μεταποίησης, του εμπορίου και των υπηρεσιών.
Το πρόγραμμα κατάρτισης περιέχει θέματα που αφορούν στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, τη συμβολή των νέων τεχνολογιών στη σύγχρονη διοίκηση, τη διαχείριση και λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης, τη συμβουλευτική υποστήριξη, τεχνικές πωλήσεων, χρηματοοικονομικό και περιβαλλοντικό μάνατζμεντ, κ.ά. Ο φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων και έχει διάρκεια εφαρμογής έως την 15η Οκτωβρίου 2008.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass