ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ AIG

ALICO: «Να μην ανησυχούν οι πελάτες»

* Πιστοποιημένη η φερεγγυότητα και οικονομική ευρωστία τονίζουν σε κοινή ανακοίνωση η ALICO AIG Life και η AIG Greece

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2008 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:40
«Oι ασφαλισμένοι και οι δικαιούχοι των αποζημιώσεων ότι είναι απολύτως διασφαλισμένοι με την πιστοποιημένη υπερκάλυψη των ασφαλιστικών αποθεμάτων που προβλέπει η ελληνική ασφαλιστική νομοθεσία». Αυτό επισημαίνουν οι εταιρίες του ομίλου ΑΙG στην Ελλάδα ALICO AIG Life και AIG Greece σε ανακοίνωσή τους με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στη μητρική ΑΙG.
 Ειδικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες και με αφορμή την ανησυχία που έχει προκληθεί στη σκιά της χρηματοπιστωτικής κρίσης και στις εξελίξεις στη μητρική AIG, οι εταιρίες αναφέρουν τα εξής:
«Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στη μητρική AIG, οι εταιρίες του ομίλου στην Ελλάδα ALICO AIG Life και National Union/AIG Greece ενημερώνουν τους ασφαλισμένους τους και τους δικαιούχους αποζημιώσεων ότι είναι απολύτως διασφαλισμένοι με την πιστοποιημένη υπερκάλυψη των ασφαλιστικών αποθεμάτων που προβλέπει η ελληνική ασφαλιστική νομοθεσία. Τα αποθέματα αυτά είναι στρατηγικά τοποθετημένα σε επενδύσεις χαμηλού ρίσκου και σταθερής απόδοσης με έμφαση σε ομολογίες ελληνικού δημοσίου. Τα υγιή οικονομικά στοιχεία και η παραδοσιακά θετική εικόνα των εταιριών του Ομίλου συνεχίζουν, βελτιούμενα, να αποτυπώνονται και στα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2008, όπως αυτά κοινοποιήθηκαν στην αρμόδια αρχή (ΕΠΕΙΑ).
Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008 ανακοινώθηκε από την έδρα του AIG ότι η Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης αποφάσισε να ενισχύσει την εταιρία με ένα διετές δάνειο 85 δισ. δολαρίων. Ο κρατικός αυτός δανεισμός αποτελεί μία έκφραση ουσιαστικής εμπιστοσύνης και εξασφαλίζει στον Ομιλο τον χρονικό ορίζοντα για τη διερεύνηση εναλλακτικών λύσεων όσον αφορά στη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του. Στις προθέσεις του Ομίλου δεν περιλαμβάνεται η μείωση κεφαλαίων των θυγατρικών ασφαλιστικών εταιριών του.
Οι εταιρίες Γενικών Ασφαλειών, Ζωής και Συνταξιοδοτικών Υπηρεσιών σε όλον τον κόσμο αποτελούσαν και συνεχίζουν να αποτελούν το βασικό και πλέον υγιή κορμό του Ομίλου και εξακολουθούν να εργάζονται απρόσκοπτα, διατηρώντας την κεφαλαιακή επάρκεια και τα ισχυρά αποθεματικά τους, ανταποκρινόμενες απόλυτα στις εκάστοτε εθνικές νομοθετικές ρυθμίσεις.
Το AIG είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στον κόσμο με 74.000.000 πελάτες, 700.000 συνεργαζόμενους διαμεσολαβούντες, 116.000 υπαλλήλους, με παρουσία σε περισσότερες από 130 χώρες στον κόσμο και με ενεργητικό που υπερβαίνει το 1 τρισ. δολάρια.
Ειδικότερα στη χώρα μας, η σχεδόν 60χρονη συνεπής, αξιόπιστη και ποιοτική παρουσία των εταιριών ALICO AIG Life και National Union / AIG Greece και η πιστοποιημένη φερεγγυότητα και οικονομική τους ευρωστία καταδεικνύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται άριστα στις υποχρεώσεις τους και να προσφέρουν τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες και συνεργάτες τους».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass