ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ-ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Μετά τα τελωνεία, έρχονται τα φορτηγά...

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2008 3:56 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:43
Ανακούφιση σε καταναλωτές και επιχειρήσεις από τη λήξη, χθες, της απεργίας των τελωνειακών υπαλλήλων. Ωστόσο, ανησυχία προκαλούν οι φήμες για νέες κινητοποιήσεις, όχι των τελωνειακών, αλλά των ιδιοκτητών φορτηγών-βυτιοφόρων Δ.Χ., εντός του Οκτωβρίου και μάλιστα κατά την περίοδο έναρξης του πετρελαίου θέρμανσης...
Πριν καλά-καλά συνέλθει η αγορά από τις κινητοποιήσεις των τελωνειακών, εντείνεται η φημολογία για κινητοποίηση μέσα στον Οκτώβριο του κλάδου των αυτοκινητιστών, στον οποίο εντάσσονται και τα βυτιοφόρα, κάτι που σημαίνει ότι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, καταναλωτές και επιχειρήσεις θα βρεθούν ξανά σε πολύ δύσκολη θέση.
Αν και οι εκπρόσωποι του τοπικού Σωματείου δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν τις φήμες, σήμερα το πρωί στην Αθήνα πραγματοποιείται πανελλαδική συνέλευση του κλάδου των φορτηγών-βυτιοφόρων, με κύριο θέμα το τι θα πράξουν, τόσο για το ασφαλιστικό, όσο και για το θέμα της «απελευθέρωσης» του κλάδου. Τα αποτελέσματα της συνάντησης στην Αθήνα θα κοινοποιηθούν σε πανθεσσαλική -κατά πάσα πιθανότητα- σύσκεψη που θα γίνει στη Λάρισα μέσα στις επόμενες ημέρες. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι στις σκέψεις των εκπροσώπων του κλάδου είναι να προβούν σε κινητοποιήσεις στο διάστημα έναρξης της διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης. Υπενθυμίζεται ότι ο κλάδος αντιδρά στην όποια «απελευθέρωση» του επαγγέλματος, αλλά έχει ανοιχτό και το «μέτωπο» του ασφαλιστικού. Ενδεχομένως να αποφασιστεί συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ, στις 13 Οκτωβρίου, αλλά και περαιτέρω «χειρόφρενο».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass