450-500 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ FRANCHISE

Ημέρες Franchise στη Λάρισα

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2008 3:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:48
Ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στις ευκαιρίες και τη δυναμική του franchise πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Λάρισα, με τίτλο «Ημέρες Franchise 2008», από το περιοδικό Franchise Deal, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας. Σύμφωνα με τον Φώτη Γεωργόπουλο, εκδότη του εν λόγω περιοδικού, υπάρχουν περίπου 450-500 επιχειρήσεις στην Ελλάδα που αναπτύσσονται με τη μέθοδο του franchise, από τις οποίες περίπου οι 300 εμφανίζονται ιδιαίτερα «δραστήριες», αναφορικά με την ανάπτυξη του δικτύου τους. Ο κ. Γεωργόπουλος ανέφερε ότι η τάση για ανάπτυξη της εν λόγω επιχειρηματικής μορφής δραστηριότητας θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, ενώ τόνισε ότι το κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι η εταιρία που αναζητά αξιόπιστους franchisees παρέχει υπηρεσίες marketing, επίλυσης σημαντικών προβλημάτων, παρακολουθεί την πορεία των μεγεθών του τζίρου και υποστηρίζει τον συνεργάτη της με τεχνογνωσία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τη μεγαλύτερη ζήτηση για franchise εμφανίζει ο κλάδος της εστίασης, ενώ ταχύτερα αναπτυσσόμενος κλάδος (πάντα μέσω franchise) είναι ο τομέας των υπηρεσιών.
Οι παρευρεθέντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναφορικά με το πώς μπορούν να ανοίξουν μία επιχείρηση με franchise, αλλά και τι θα πρέπει να προσέξουν πριν εμπιστευθούν τα χρήματά τους στις εταιρίες που θα επιλέξουν.
Oι «Ημέρες Franchise» ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο. Κάθε εβδομάδα, γίνονται επισκέψεις σε πόλεις της Ελλάδας, με στόχο να απαντηθούν τα ερωτήματα των υποψήφιων επιχειρηματιών, αλλά και να παρουσιαστούν προτάσεις για την περιοχή. Ως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί οι «Ημέρες Franchise» στο Βόλο, στα Χανιά, στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα, στην Κομοτηνή, στην Καλαμάτα, στην Πάτρα, στη Ρόδο, στην Κοζάνη, στη Σαντορίνη, στην Κέρκυρα, στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Καρδίτσα, ενώ επόμενος σταθμός είναι η Αλεξανδρούπολη τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου. 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass