ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΡΤΟΥ

Μοίρασαν αρτοποιήματα σε μαθητές και υπαλλήλους

* Στο επίκεντρο των επαφών με τη ΝΑΛ το θέμα συμμόρφωσης για το bake-off

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2008 3:56 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:48
Με βασικό σύνθημα «κάθε οικογένεια μπορεί να είναι σίγουρη για την ποιότητα του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων που προμηθεύεται από το Φούρνο της Γειτονιάς», η Συντεχνία Αρτοποιών Λάρισας γιόρτασε χθες την Παγκόσμιας Ημέρα Διατροφής και Άρτου. Οι Λαρισαίοι αρτοποιοί μοίρασαν προϊόντα τους σε μαθητές και υπαλλήλους.Ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών, Φαίδων Ζαμπούρας και μέλη της διοίκησης επισκέφθηκαν διαδοχικά τη Νομαρχία, το Δημαρχείο και το 5ο Δημοτικό Σχολείο, διένειμαν αντιπροσωπευτικά είδη ψωμιού και αρτοσκευασμάτων που με μεράκι παράγουν οι Λαρισαίοι αρτοποιοί, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν τους μαθητές για το τι πρέπει να προσέχουν ως καταναλωτές.
Στη Νομαρχία τους υποδέχθηκε ο αντινομάρχης, κ. Καλομπάτσιος και στο δημαρχείο ο αντιδήμαρχος, κ. Μπαρμπούτης, οι οποίοι χαιρέτισαν την πρωτοβουλία της Συντεχνίας.
Στις επισημάνσεις του, ο κ. Ζαμπούρας τόνισε ότι μόνο οι 15.000 Έλληνες βιοτέχνες αρτοποιοί παράγουν κάθε ημέρα εγγυημένα φρέσκο, υγιεινό και ποιοτικό ψωμί, από αγνά υλικά και με παραδοσιακό τρόπο, σε προσιτή τιμή, για το τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας.
Να σημειωθεί ότι το θέμα των ελέγχων για το bake-off, ως προς τη συμμόρφωση των μεγάλων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ προς τη σχετική νομοθεσία για τις «θερμές γωνιές» βρέθηκε επί τάπητος στις επαφές των Λαρισαίων αρτοποιών με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Εμπορίου της ΝΑΛ, Βασιλική Φώλια. Όπως τονίζουν οι αρτοποιοί, παρά τους ελέγχους από τις αρμόδιες αρχές, ένα μεγάλο κομμάτι των εκπροσώπων του bake-off δεν έχει συμμορφωθεί, ενώ αντίστοιχη είναι η εικόνα και για τα πρατήρια άρτου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass