ΑΝΟΙΞΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΓΝΑΝΤΕΡΟ

Χιλιάδες επισκέπτες στο Olympia Mall

*Αύριο Σάββατο τα επίσημα εγκαίνια

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2008 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:50
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του καταναλωτικού κοινού στην πρώτη μέρα λειτουργίας του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της ελληνικής περιφέρειας Olympia Mall χθες το πρωί. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά έδωσαν δυναμικό παρών στην έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων, δημιουργώντας το αδιαχώρητο και κατακλύζοντας στην κυριολεξία τα περισσότερα από 130 καταστήματα που φιλοξενούνται στο πιο φιλικό εμπορικό κέντρο της Ελλάδας.
Οι πόρτες των καταστημάτων άνοιξαν στις 9 χθες το πρωί για να υποδεχθούν τους χιλιάδες επισκέπτες από την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα. Η επισκεψιμότητα αναμενόταν να είναι μεγάλη, αλλά η πρεμιέρα του Olympia Mall διέψευσε όλες τις εκτιμήσεις, αφού οι άνθρωποι της ασφάλειας υποχρεώθηκαν να ελέγχουν τη ροή των επισκεπτών στις εισόδους για να τηρηθούν τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας των επισκεπτών.
Ανάλογη εικόνα παρουσιάστηκε και τις απογευματινές ώρες, όταν στην ουσία ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία των τεσσάρων αιθουσών των Village Cinemas, με τους πρώτους επισκέπτες σινεφίλ να εντυπωσιάζονται από την ποιότητα της εικόνας και του ήχου, αλλά και από το επίπεδο των multiplex αιθουσών.
Τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης είχαν την τιμητική τους αφού ήταν γεμάτα σ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, ενώ ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί και face painters έκαναν την εικόνα ακόμα πιο μαγική.
Το χρώμα της πρώτης ημέρας όμως έδωσε αναμφίβολα η λαμπερή επίδειξη μόδας χθες το απόγευμα, όπου τα καταστήματα που φιλοξενούνται στο Olympia Mall πρόβαλαν τις δημιουργίες τους για το φετινό Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Η Ολυμπία Χοψωνίδου, η Κάλι Τσιλίδου, η Ισαβέλλα Δάρρα και η Β. Κολυδά, τα διασημότερα μοντέλα στην Ελλάδα σήμερα έδωσαν ζωή στις κολεξιόν των καταστημάτων, γεμίζοντας με λάμψη την πασαρέλα του Olympia Mall με την εξαιρετική παρουσίαση της Ρέας Τουτουντζή.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα και κορυφώνονται αύριο Σάββατο στις 7.30 το απόγευμα όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Κύριλλος θα πραγματοποιήσει τα επίσημα εγκαίνια του Olympia Mall, του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της ελληνικής περιφέρειας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass