ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΚΕΕΕ

Αναγκαία η ύπαρξη ισχυρών επιμελητηρίων

* Παρουσία του γ.γ. Εμπορίου κ. Παπαδεράκη και του πρώην προέδρου της ΝΔ Ε. Μεϊμαράκη οι εργασίες της σημερινής ανοικτής συνέλευσης

Δημοσίευση: 28 Νοε 2015 0:58
Από τη χθεσινή πρώτη ημέρα των εργασιών της διήμερης γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Από τη χθεσινή πρώτη ημέρα των εργασιών της διήμερης γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας




 Παρουσία του γενικού γραμματέα  Εμπορίου κ. Αντώνη Παπαδεράκη, του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. και πρώην προέδρου του κόμματος κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, εκπροσώπων επαγγελματικών τάξεων και οικονομικών παραγόντων της χώρας και του νομού, ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στη Λάρισα.  
Η συνέλευση, που διεξάγεται στο ξενοδοχείο "Dinani Palace", ξεκίνησε χθες το απόγευμα με τις εργασίες της κλειστής συνεδρίασης στη διάρκεια της οποίας τα διοικητικά  συμβούλια  των  επιμελητηρίων της  χώρας διεκπεραίωσαν εσωτερικά θέματα της ΚΕΕΕ, συζήτησαν για το έργο ψηφιακών υπογραφών που δρομολογεί η Ένωση, ενημερώθηκαν για την ίδρυση και λειτουργία του διαεπιμελητηριακού φορέα πιστοποίησης και ανέδειξαν την αναγκαιότητα ύπαρξης ισχυρών Επιμελητηρίων, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο για την ελληνική οικονομία και την επιχειρηματικότητα.
Οι εργασίες της πρώτης ημέρας ολοκληρώθηκαν με την παράθεση επίσημου δείπνου στις "Βερσαλίες Hall", στη διάρκεια του οποίου τιμήθηκαν επιχειρηματίες της περιοχής για την προσφορά τους στον επιμελητηριακό θεσμό και στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο νομό και στη χώρα. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Ξενοφών Καντώνιας της "ΚΟΣΜΟΣ", Αναστ. Παπαγιάννης της Χαλβαδοποιίας και Β. Σαγρής της "Μεταλλεμπορικής" και οι Δημ Γκουντόπουλος και Νίκος Ευαγγέλλου για την προσφορά τους στον επιμελητηριακά δρώμενα.       
Σήμερα εργασίες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 2 το μεσημέρι, με χαιρετισμούς επισήμων, την ομιλία του προέδρου της ΚΕΕ Κων. Μίχαλου σχετικά με τις προτάσεις των Επιμελητηρίων για την αντιμετώπιση της κρίσης ενώ θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις προέδρων και μελών της γενικής συνέλευσης για την ανάγκη αναβάθμιση του ρόλου και του εκσυγχρονισμού της λειτουργίας των Επιμελητηρίων στα ευρωπαϊκά πρότυπα και εισηγήσεις εκπρόσωπων αυτοδιοίκησης και επαγγελματικών τάξεων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass