Ημερίδα με θέμα «Διαμεσολάβηση και Επιχείρηση»

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 16:34

 

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας, το Επιμελητήριο Λάρισας, το Οικονομικό Επιμελητήριο (7o Περιφερειακό Τμ. Θεσσαλίας) με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Διαμεσολάβηση και Επιχείρηση» την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44 – 2ος όροφος).

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνουν ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρης Αδάμ, ο οποίος θα συντονίσει και την εκδήλωση, ο πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου (7o Περιφ. Τμήμα Θεσσαλίας), κ. Σπύρος Βαλιώτης, ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, συντονιστής κατάρτισης «Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας», διαπιστευμένος διαμεσολαβητής κ. Τρύφων Τσάτσαρος.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημήτρης Κατσαρός, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής με θέμα «Το θεσμικό πλαίσιο της Διαμεσολάβησης και οι προοπτικές αξιοποίησης του θεσμού», η κα Μαρίνα Αρσενοπούλου, δικηγόρος, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών με θέμα «Τα βασικά χαρακτηριστικά της διαμεσολάβησης και τα πλεονεκτήματά της για την επιχείρηση», η κα Ευανθία Μπεκίρη, δικηγόρος, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών με θέμα «Πρακτικά ζητήματα εφαρμογής της Διαμεσολάβησης» καθώς και ο πρόεδρος Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Απόστολος Δοντάς, με θέμα «Η διαμεσολάβηση ένα χρήσιμο εργαλείο για τον σύγχρονο επιχειρηματία».

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλ. 2410555507 ή στο info@sthev.gr , μέχρι 08/12/2015.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass