ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2016 0:30

 

To Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/artfools για 8η χρονιά θα διεξαχθεί στη Λάρισα από 20 έως 28 Φεβρουαρίου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Όπως κάθε χρόνο το φεστιβάλ στηρίζεται στη συμμετοχή των Λαρισαίων οι οποίοι με κάθε τρόπο συνδράμουν ώστε να θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες πολιτιστικές δράσεις της πόλης.

Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ προσκαλεί όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του 8ου Φεστιβάλ, να δηλώσουν συμμετοχή.

Θα προτιμηθούν οι εθελοντές που πρόσφεραν και στα προηγούμενα φεστιβάλ και γενικά νέα άτομα με γνώσεις αγγλικών για την επαφή τους με τους ξένους καλεσμένους.

Πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στο: artfoolsfestival@outlook.com

To 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/artfools στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Φεστιβάλ, διοργανώνει εργαστήριο με θέμα «Ειδικό μακιγιάζ Κινηματογράφου με την Παρασκευή Μπασιούκα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 2:30 το μεσημέρι στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο artfools.filoxenia@gmail.com με την ένδειξη « για το εργαστήριο μακιγιάζ Κινηματογράφου, όνομα και ηλεκτρονική διεύθυνση μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.

Το 8ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/artfools διοργανώνεται στη Λάρισα από την artfools υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Erasmus+, του ΤΕΙ Θεσσαλίας και του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.

Συγχρόνως την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο- workshop, με θέμα « Νομικά θέματα στην παραγωγή ταινιών», από την Μάρθα – Μαρία Καρυώτη δικηγόρο και την Δήμητρα Γαργάλα, επίσης δικηγόρο, εθελόντριες στο Φεστιβάλ. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη. Θα προηγηθεί μικρή εισήγηση και θα ακολουθήσει συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήματα των δημιουργών ταινιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass