ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ

Οι κούκλες πήραν την τύχη στα χέρια τους

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2016 0:25

 

Σε ένα κουκλοθέατρο στα πρόθυρα του λουκέτου κι έναν ιδιοκτήτη στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, οι κούκλες-εργαζόμενοι αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Οι τέσσερις πρωταγωνιστές έκαναν κατάληψη στο κουκλοθέατρο, διοργάνωσαν δράσεις, πορείες, συναυλίες με απρόοπτα μέχρι που αναγκάστηκαν τα κόμματα της Βουλής και οι θεσμοί να πάρουν θέση γι' αυτό το τεράστιο πρόβλημα.

Οι κούκλες αποφάσισαν τελικά να ανεβάσουν μία παράσταση μόνες τους, όμως μία από αυτές περίσσευε! Όντας σε δύσκολη θέση «έριξαν το μπαλάκι» στο... κοινό, το οποίο κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά και να αποφασίσει ποια κούκλα θα κάτσει στο σπίτι της (κουκλόσπιτο;) και ποιες θα παραμείνουν για να αλλάξουν την ιστορία του κουκλοθέατρου. Έτσι, και έγινε όταν το λόγο τον πήρε ο κουκλο-συνδικαλιστής, που το μόνο που γνώριζε ήταν να μιλάει και να μιλάει το κοινό αντέδρασε, και του πέταξε κεσεδάκια (άδεια) από γιαούρτι που είχε προμηθευτεί κατά την είσοδό του στο θέατρο.

Το κουκλοθέατρο του Μύλου προχθές το βράδυ γέμισε από Λαρισαίους που θέλησαν να έρθουν σε επαφή με την κουκλοθεατρική τέχνη, μια συνεργασία του Δημοτικού Κουκλοθιάσου «Τιριτόμπα - Κώστας Χατζηανδρέου - Σοφία Φουτζοπούλου» με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών. Μια παράσταση του Antrala Puppet Theater με τον τίτλο «Θα 'ρθει κάνας άνθρωπος σήμερα;». Ένα έργο των Η. Τριανταφύλλου, Κ. Μπασδάνη και Σ. Παππά.

Η παράσταση εντάχτηκε στο πλαίσιο της φιλοξενίας παραστάσεων μελών του Ελληνικού Κέντρου Κουκλοθεάτρου Unima Hellas, με στόχο οι φίλοι του κουκλοθέατρου της πόλης μας να παρακολουθούν παραστάσεις απ' όλη την Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass