ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΥΝΑΙΝΩΝ

Βασίλεψαν οι Μικρασιάτες

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2016 8:16

 

Την καθιερωμένη πλέον Βασιλόπιτα έκοψε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βούναινων «Η καθ’ ημάς Ανατολή». Από νωρίς το πρωί το χορευτικό τμήμα του Σύλλογο και το Δ.Σ ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές Καππαδοκίας βρέθηκαν Ι.Ν. του Αγ. Δημητρίου στα Βούναινα. Μετά το πέρας της θειας λειτουργίας ο Σύλλογος υποδέχτηκε τα μέλη του, στο παλιό διδακτήριο των Βουναίνων και τωρινή έδρα του.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Αθαναηλίδης αφού ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά ανέφερε πως «το 2016, είναι μια σημαντική χρονιά για τον Σύλλογο. Συγχρόνως ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς το χορευτικό και η χορωδία του Συλλόγου συμμετείχε στο φιλανθρωπικό φεστιβάλ “Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα“».

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό Κώστα εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος.

Τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κιλελέρ ο Αχιλλέας Χατζούλης. Παρόν επίσης ήταν και ο Νίκος Ζιαζλιάκης από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού του Δήμου Κιλελέρ και η ψυχή της θεατρικής ομάδας.

Τυχερός της ημέρας ο ιεροψάλτης των Βουναίνων Αναστάσιος Χατζηλιάδης, ο οποίος αφού παρέλαβε το δώρο του από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ηλία Παλαιαοχωρλίδη το δώρισε με τη σειρά του στο Σύλλογο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass