ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΣΤΟ "ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ"

Αφιέρωμα στον Ζαχαρία Παπαντωνίου

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2016 0:18

 

Ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών νομού Λάρισας «ο Αθανάσιος Διάκος» το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ζαχαρίας Παπαντωνίου: η ζωή και το έργο του». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λαρισαίων.

Θα μιλήσει ο εκπαιδευτικός Κ. Ζησόπουλος, θα προβληθεί οπτικό υλικό και θα απαγγελθούν ποιήματα. Την εκδήλωση θα κλείσει η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας υπό τη διεύθυνση του Δ. Καρβούνη με τραγούδια του Γεωργίου Λαμπελέτ, σε ποίηση Ζαχαρία Παπαντωνίου. Στο πιάνο συνοδεύει η Ιωάννα Σιοπούδη.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό. Η εκδήλωση εντάσσεται στις επετειακές εκδηλώσεις του Συνδέσμου Ρουμελιωτών για τα 60 χρόνια (1956-2016) συνεχούς παρουσίας του. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ρουμελιωτών Νικόλαος Σκεντέρης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σύνδεσμος Ρουμελιωτών θα παρακολουθήσει ομαδικά την παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Κ. Τσιάνου «τα Ψηλά Βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass