Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΦΙΛΟΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ Ν. ΠΟΥΛΑΝΤΖΑΣ

Εκλογές για νέο Συντονιστικό

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2016 8:18

 

Η Πρωτοβουλία Φίλων του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς Λάρισας καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε Γενική Συνέλευση, με μοναδικό αντικείμενο τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Συντονιστικού Οργάνου της.

Η Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη, 3 Μαρτίου και ώρα 8 μ.μ., στο «Χατζηγάννειο» Πνευματικό Κέντρο στον δεύτερο όροφο, αίθουσα Τάκη Τλούπα.

Όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνο και το mail τους, την επαγγελματική τους ιδιότητα καθώς και τους ακαδημαϊκούς τίτλους τους, ώστε να περιληφθούν έγκαιρα στο ψηφοδέλτιο, στο επίσημο mail της Πρωτοβουλίας: poulantzaslar@gmail.com.

Υποβολή υποψηφιότητας θα γίνεται δεκτή και από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ., τη μέρα της Συνέλευσης και στον ίδιο χώρο, καθώς μέλη του Συντονιστικού Οργάνου θα βρίσκονται εκεί από την ώρα αυτή για την προετοιμασία των εκλογών. Στο ίδιο επίσημο mail της Πρωτοβουλίας επίσης μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους όσοι επιθυμούν να γίνουν νέα μέλη της και να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου Συντονιστικού Οργάνου, κάτι που μπορούν να κάνουν βέβαια και τη μέρα της Συνέλευσης.