Σε περιοδεία ο "Πειρασμός" του Θεάτρου Τεχνών

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2016 11:36

Kαλοκαιρινή Περιοδεία και φέτος το -“Καλοκαίρι – 2016”, θα πραγματοποιήσει το “ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ”- Λάρισας, απο τα μέσα του Ιουλίου μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου, σε επιλεγμένα “Φεστιβάλ των Δήμων” της περιοχής μας, με την μεγάλη του Χειμερινή επιτυχία, την κωμωδία του Γρηγορίου Ξενόπουλου: «Π Ε Ι Ρ Α Σ Μ Ο Σ».

Οι παραστάσεις που είχαν δοθεί επι δύο μήνες στη Σκηνή του “Θεάτρου Τεχνών”, τον Χειμώνα που μας πέρασε, έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση στο κοινό που τις παρακολούθησε, για την άρτια παρουσίαση και τις πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών, την σκηνοθεσία, όσο και το προσεγμένο και εντυπωσιακό σκηνικό της παράστασης.

Τους ρόλους ερμηνεύουν, οι ηθοποιοί: Ειρήνη Σιδηροπούλου, Βάνα Καταραχιά Στέλιος Ντικούλης, Εύα Τριανταφύλλου, Κατερίνα Χατζημαρκάκη, Δημήτρης Τσατσανάκος, Κίμων Μπαχατίρογλου, Σπύρος Κέντρας και Γιάννης Τσιάλτας

Το μέχρι τώρα διαμορφωμένο πρόγραμμα της Περιοδείας είναι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 15 & ΣΑΒΒΑΤΟ: 16 ΙΟΥΛΙΟΥ-2016: “ΘΕΑΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΑΣ”-(ΒΕΛΙΚΑ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 22 ΙΟΥΛΙΟΥ: “ΘΕΑΤΡΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ” - ( ΚΡΑΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΟΥ)

ΠΕΜΠΤΗ: 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: “ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ”

ΚΥΡΙΑΚΗ: 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: “ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ -ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ(ΑΓΙΑΣ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: “ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ”

Το Πρόγραμμα των παραστάσεων παραμένει “ανοιχτό”, για όσους Δήμους ή Πολιτιστικούς φορείς ακόμη θέλουν να παρουσιάσουν την παράσταση στα πλαίσια των “Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων”, που προγραμματίζουν, στην περιοχή τους. Επικοινωνία: Τηλ. 2410 - 534313.

Επίσης γίνεται γνωστό πως, το ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ”, αποφάσισε να επαναλλάβει και τις παραστάσεις με το εξαιρετικό έργο της Κατερίνας Χατζημαρκάκη σε σκηνοθεσία-σκηνικά & επιμέλεια μουσικής, του Χάρη Κυριακίδη: “ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..!!, απο τις 20 του ερχόμενου Οκτωβρίου - 2016 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, δίνοντας έτσι μια ακόμη ευκαιρία σε όσους δεν μπόρεσαν να την ιδούν...να την απολαύσουν...!!!!!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass