H InDonnation στη Σίφνο

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2016 15:01

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο Indonnation του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στo πλαίσιο των εκτός των τειχών μουσικών δράσεων, βρέθηκε στο νησί της Σίφνου, μετά από πρόσκληση της κ. Μ. Νάδαλη, προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου.

Το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουλίου, στην αυλή του Άι Γιάννη με φόντο το Αιγαίο, η Ιndonnation μάγεψε το κοινό, Έλληνες και ξένους, που απόλαυσαν μία μοναδική συναυλία.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παλιά και νέα κομμάτια από το ρεπερτόριο του συνόλου σε ρυθμούς spirituals, jazz, pop, rock, καθώς και συνθέσεις Ελλήνων και διεθνών σύγχρονων συνθετών.

Την παράσταση έκλεψαν, όπως πάντα, τα χορογραφημένα τραγούδια, σε επιμέλεια κίνησης της ταλαντούχας χορογράφου Φαίης Σούκου.

Ο μαέστρος Δημήτρης Κτιστάκης διηύθυνε την Indonnation και η καταξιωμένη πιανίστρια Φρόσω Αστ. Κτιστάκη συνόδεψε στο πιάνο.

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο νησί του Αιγαίου, η Indonnation προγραμματίζει την επόμενη δράση της στο Ιόνιο Πέλαγος, στο νησί της Κέρκυρας, συμμετέχοντας στο διεθνή διαγωνισμό της Interkultur που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass