Αντάμωσαν οι Αγιώτες

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2016 13:20

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην αυλή του Πολιτιστικού Κέντρου «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά, το 3ο Αντάμωμα Απανταχού Αγιωτών, το οποίο διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγιάς, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «Καλυψώ», τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» και την Ένωση Καταγομένων από την επαρχία Αγιάς.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία τιμής ένεκεν στον αείμνηστο Αγιώτη Τάκη Καρδάρα, παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά τμήματα του «Μιλτιάδη Δάλλα» υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Παναγιώτη Καραβιδέ και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με χορό για όλους.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της «Καλυψώ» και του «Μιλτιάδη Δάλλα» Βασίλης Βαλάρης και ο γραμματέας της Ένωσης Γιώργος Κούκας.

Για τη ζωή και το πλούσιο έργο, που άφησε πίσω του ο Τάκης Καρδάρας, μίλησε ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, αφού πρωτίστως είχε αναφερθεί στη σημασία της εκδήλωσης του ανταμώματος χαρακτηρίζοντάς το ως ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και δημιουργίας ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ των ντόπιων και των ξενιτεμένων Αγιωτών μέσω του οποίου θα μοιράζονται σκέψεις και απόψεις, θα μοιράζονται προτάσεις για τον κοινό στόχο που είναι η ανάπτυξη του τόπου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Γιάννης Αργυρούλης, η αντιδήμαρχος Χριστίνα Γιαννουλέα, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» Χρήστος Σκαρκάλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστασία Ζιούλη, Γιώργος Κούκας και Θεόδωρος Σουλιώτης, όπως και συγγενείς του Τάκη Καρδάρα, εκ των οποίων η ανιψιά του Κική Καρδάρα – Παπαϊορδανίδη, με εμφανή τη συγκίνηση στο πρόσωπό της, παρέλαβε αναμνηστικό της εκδήλωσης από τον δήμαρχο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass