Βήμα στους νέους για να εκφραστούν μουσικά

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2016 19:02

Συνέντευξη τύπου με αφορμή το 2οMonkey’sFestival, που διοργανώνει ο Σύλλογος Νεολαίας Νίκαιας υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, δόθηκε στο χώρο διοργάνωσης του Festival στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας.  Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η αντιδημαρχία Πολιτισμού θα στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου Νεολαίας με κάθε κόστος γιατί αυτές προωθούν συλλογικές ανάγκες. «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει τουλάχιστον να δίνει στους νέους χώρους και πόρους για να εκφράσουν τα όνειρά τους. Αυτό κάναμε κι εμείς, δώσαμε τη διακριτική ευχέρεια στο σύλλογο νεολαίας να οργανώσει όπως αυτή ήθελε το festival. Το δεύτερο festivalνεολαίας παίρνει σάρκα και οστά και ευελπιστούμε ότι θα γίνει, από φέτος,  θεσμός Πανελλήνιας εμβέλειας».
O πρόεδρος του Συλλόγου Νεολαίας Σωτήρης Παρασκευόπουλος τόνισε τη βεβαιότητα του για την επιτυχία του φεστιβάλ και τη μαζική συμμετοχή του κόσμου. Ευχαρίστησε την Αντιδημαρχία Πολιτισμού για την αμέριστη βοήθειά της και ιδιαίτερα τους 70 περίπου εθελοντές, χωρίς την αρωγή των οποίων, δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Ο Γιάννης Πετράκης υπεύθυνος της εκδήλωσης δήλωσε  με σαφήνεια ότι τα φαγητά και τα ποτά του φεστιβάλ είναι άριστης ποιότητας, η ασφάλεια στο χώρο δεδομένη και η μετακίνηση του κόσμου μπορεί να γίνει με την αστική συγκοινωνία από τη Λάρισα με το αστικό νο 8 που σταθμεύει ακριβώς έξω από το χώρο της εκδήλωσης.
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου Χρήστος Σακελλαρίου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα: Στο φεστιβάλ συνολικά θα συμμετέχουν 9 μπάντες.
Την 1η μέρα θα εμφανιστούν οι Bangies (Αθήνα), BadMovies (Θεσσαλονικη), 63high (Θεσσαλονικη) και VodkaJuniors (Αθήνα).
Μετά τη λήξη της συναυλίας, η μουσική διαδρομή συνεχίζεται στο χώρο του νηπιαγωγείου Νίκαιας όπου θα εμφανιστούν οι KakoSynapantimaαπο τη Θεσσαλονίκη, κλείνοντας με ρυθμό την 1η μέρα του φεστιβάλ.
Τη 2η μέρα θα εμφανιστούν οι 10 ToGo (Λάρισα), TheBigNoseAttack (Αθήνα), TheLastDrive (Αθήνα) και 1000mods (Χιλιομόδι Κορινθίας).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων προπώλησης είναι: 5 ευρώ ανά ημερα,9 ευρώ το διήμερο και στο ταμείο: 7 ευρώ ανά ημέρα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση (συγκροτήματα, πρόσβαση στο χώρο, σημεία προπώλησης) επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος του Δήμου Κιλελέρ (www.opap-kileler.gr)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass