«Πάντρεμα» μουσικής, λογοτεχνίας και ζωγραφικής

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2016 22:16

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα διοργανώνει παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της έκθεσης ζωγραφικής «Πρόσωπα της Λάρισας» της εικαστικού Γεωργίας Μπλιάτσου.

Η έκθεση των 48 πορτρέτων συνιστά ένα «εικαστικό ημερολόγιο» αναζητήσεων και στοχασμών μέσα από τις συναντήσεις της Λαρισαίας ζωγράφου με 48 σημαντικές προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών που έλκουν την καταγωγή τους από τη Λάρισα.
Συγκεκριμένα,  αύριο Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 7.30μ.μ. η ζωγραφική συναντιέται με τη μουσική και τη λογοτεχνία. Η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Καρβούνη, θα «ταξιδέψει» τους επισκέπτες με γνωστά τραγούδια και μελωδίες Ελλήνων συνθετών ενώ, η συγγραφέας Μπέτυ Μαγρίζου θα διαβάζει αποσπάσματα από το διήγημα «Η Προίκα». Το διήγημα έγινε από τη συγγραφέα θεατρικό έργο και βραβεύτηκε το 2000. Το 2014 ανέβηκε ως θεατρική παράσταση στην Αθήνα, στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις και, φέτος, παίζεται στην Αθήνα για τρίτη συνεχή χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass