Ο Κοντορεβιθούλης... μια ιστορία αλλιώς

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2017 12:48

Μια αξιόλογη παράσταση θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου με ημέρα πρεμιέρας   μεθαύριο Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα  στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου.

Πρόκειται για μια κουκλοθεατρική παράσταση με ιδιαίτερες έξυπνες λειτουργικά κούκλες και με ηθοποιούς σε από κοινού θεατρική πράξη, από το έμπειρο κουκλοεργαστήρι του Κυρ Παιγνίου του Παραμυθά. Ο κοντορεβιθούλης μαζί με τα αδέλφια του, ακροβάτες τσίρκου, αποφασίζουν να αλλάξουν τη ζωή τους και με θάρρος αλλά και χιούμορ  αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες αυτής της απόφασης νικώντας τελικά... την αιτία της πείνα τους, κατατροπώνοντας το δυνατό γίγαντα της πόλης τους... και όχι μόνο αυτόν. Μια παράσταση πού είναι για όλες τις ηλικίες αφού  διδάσκει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ανθρώπινη δύναμη για να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο, ανθρώπινο αύριο.
 Το σενάριο-διασκευή  είναι της Σταυρούλας  Ζαρόγιαννου, στη σκηνοθεσία  ο Άκυς Μητσούλης. Art puppet team Στ. Ζαρόγιαννου, Δημήτρης Λαπούσης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Έλενα. Κυράτσα, Νίκος Ντέρτσος, Χρήστος Κρίκης. Χοροθέατρο διδάσκει η Στέλλα Μάγγου,  Συμμετέχουν τα παιδιά: Βουγιατζή Μαριάννα, Λέσι Ρεγγίνα, Ματούλα Σταματία, Οικονόμου Μαρία, Πασάλογλου Σβέτα, Πασάλογλου Σταυρούλα, Στατήρη Μαρία, Τόσκα Αριστέα, Χαντζάρα Εμμανουέλλα, Αλέξανδρος, Κωνσταντίνος, Εύα. Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου Η παράσταση θα δοθεί  και στις 26 και 27 Ιανουαρίου για τα σχολεία του Δήμου Τυρνάβου. Στη συνέχεια θα  παρουσιαστεί στον Αμπελώνα και τη Λάρισα.
Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6932 045 823, υπεύθυνη. Στ.  Ζαρογιαννου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass