«Ζήσε την Αλήθεια σε Χιλιάδες Παραμύθια!»

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2017 19:50

 Το Θεατρικό Μιούζικαλ «Ζήσε την Αλήθεια σε Χιλιάδες Παραμύθια!» ανεβάζει φέτος ο καταξιωμένος και πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ανδρέας Μιχαήλ με το Θεατρικό του Εργαστήρι «ΑΥΛΑΙΑ», σε παραστάσεις που θα δοθούν στην Κατερίνη και ευρύτερα στην Πιερία, αλλά όχι μόνο.


Το έργο αυτό δεν αφορά μια απλή και συνηθισμένη θεατρική παραγωγή καθώς πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη αλλά και εξαιρετικά ποιοτική μουσική παράσταση που για πρώτη φορά στα ελληνικά θεατρικά χρονικά σχεδιάζεται και προετοιμάζεται στην Ελληνική Περιφέρεια αλλά και παρουσιάζεται από ηθοποιούς της Πιερίας και της Θεσσαλονίκης.
Το συγκεκριμένο Θεατρικό Μιούζικαλ προσφέρει τις αλήθειες του, σε μικρούς και μεγάλους θεατές, μέσα από τις καταπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών, μέσα από τις υπέροχες μελωδίες και τις εκπληκτικές χορογραφίες, μέσα από τα πάντοτε επίκαιρα μηνύματα του έργου που οι πρωταγωνιστές εκπέμπουν στις διάφορες σκηνές, μέσα από το γέλιο που απλόχερα προσφέρεται στους θεατές. Πρόκειται για ένα έργο που έγραψε ο θεατρικός συγγραφέας Τάκης Γεωργέλλης, το οποίο ζωντανεύει επί σκηνής ο Ανδρέας Μιχαήλ με μικρούς και μεγάλους ηθοποιούς τού Θεατρικού Εργαστηρίου «ΑΥΛΑΙΑ» Κατερίνης.
Αυτό το Μιούζικαλ είναι μια Αριστουργηματική Υπερπαραγωγή, που υπογράφει ο Κύπριος Σκηνοθέτης Ανδρέας Μιχαήλ και που παρουσιάζεται σε σκηνικά που φιλοτέχνησε ο πολυβραβευμένος αγιογράφος Κωνσταντίνος Ξενόπουλος, σε μουσικές που συνέθεσε, εκτέλεσε και ηχογράφησε ο Ανδρέας Ζιάκας, σε εκπληκτικές χορογραφίες που έγραψε και δίδαξε η Φούλα Σαλασίδου, αλλά και σε πολύχρωμες ενδυματολογικές εμφανίσεις που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η Νίτσα Ξανθοπούλου.
Αφηγήτρια είναι η Φαίη Μπίλα. Παίζουν οι ηθοποιοί Παναγιώτα Ευαγγελοπούλου (Παπουτσωμένος Γάτος), η Νίκη Κορομηλά (Χιονάτη), ο Αντώνης Ηλιάδης (Πινόκιο), η Μαρία Κλαιρ Λιακοπούλου (Κοντορεβυθούλης), ο Νίκος Ραφαηλίδης (Μάγισσα), οι Θανάσης Κοτροκόης, Λευτέρης Μπούκλας και Τάσος Μπούκλας (Νάνοι), η Πέμυ Γκαβαρδίνα (Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων) αλλά και η Αφροδίτη Κωτίδου (Αγάπη).Το έργο αυτό απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Μετά από έγκριση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας (έχουν σταλθεί σχετικές ανακοινώσεις σε όλα τα Σχολεία τού Νομού), η πρώτη θεατρική παράσταση θα δοθεί για μαθήτριες και μαθητές τού Σχολικού Συγκροτήματος «Πλάτων», την ερχόμενη Παρασκευή 20/1/2017 στην «Εκάβη» Δ.Κατερίνης.
Το ενδιαφέρον όμως και η ζήτηση είναι μεγάλη, γι αυτό θα ακολουθήσουν και άλλες παραστάσεις για Σχολεία τής πόλης αλλά και για Σχολεία τής Πιερίας και της ευρύτερης Περιφέρειας, οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς. Στη συνέχεια, θα δοθούν και παραστάσεις, εντός και εκτός Πιερίας, για μεγαλύτερο κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα: 6932 66 88 00 & 2351 50 10 20.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass