ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΠΑΚΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Έρχεται το «Μουσικότροπο»

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2017 10:40

Με μια σπουδαία συναυλία κι ένα σεμινάριο, ξεκινά το Φεστιβάλ «Μουσικότροπο», το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου, φιλοδοξώντας να ταράξει τα «μουσικά νερά» της περιοχής . Το Φεστιβάλ «Μουσικότροπο» που διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Ιανουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου τα Σαββατοκύριακα.

Τα βράδια του Σαββάτου θα γίνονται οι συναυλίες και τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής τα μουσικά σεμινάρια και εργαστήρια. Η πρώτη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ, έχει τίτλο «Τραγουδώντας την αγάπη» με τη Λαρισαία μεσόφωνο Θεοδώρα Μπάκα. Η Θεοδώρα Μπάκα είναι μια καλλιτέχνης η οποία εμφανίζεται στις μεγαλύτερες αίθουσες του κόσμου. Στο πιάνο θα τη συνοδεύσει η εξαιρετική Μαρία Παπαπετροπούλου, σ’ ένα πρόγραμμα που αφορά στην αγάπη. Από τον Σούμπερτ μέχρι… τον Χατζιδάκι! Εισιτήρια: κανονικό 10€, μειωμένο 5€ (φοιτητές, σπουδαστές, κάρτα ανεργίας). Υπάρχει και πακέτο 4 συναυλιών: κανονικό 32€, μειωμένο 16€. Προπώληση από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο ΔΩΛ (2410 536886).

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα η διδάκτωρ Νιόβη Κλαυδιανού, εξαίρετη σοπράνο και ψυχολόγος, θα παρουσιάσει ένα σεμινάριο που αφορά στο άγχος των μουσικών στη σκηνή. Την πρώτη μέρα θα αναλύσει την κλινική εικόνα του μουσικού σε συνθήκες στρες, και τη δεύτερη μέρα θα γίνει προσομοίωση ακρόασης, με στόχο την απελευθέρωση του μουσικού από συναισθηματικά και νοητικά μπλοκαρίσματα ώστε να γίνει πιο ελαστικός και κατ’ επέκταση δημιουργικός. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ήβη Βοζαλή του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Έκθεση φωτογραφίας από τον πολυβραβευμένο φωτογράφο Ανδρέα Ζαχαράτο με θέμα «Jazz Moments», θα πραγματοποιηθεί στον αίθριο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μουσικότροπο. O Ανδρέας Ζαχαράτος προσεγγίζει την ελληνική και διεθνή τζαζ σκηνή, αιχμαλωτίζοντας στιγμές που βρίσκεται διάχυτο το συναίσθημα και ο δυναμισμός της τζαζ μουσικής. Κάθε νότα μεταφράζεται σε κλικ και κάθε ακουστικό συναίσθημα σε μία φωτογραφική σύνθεση. Η έκθεση θα ανοίξει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα ενώ θα εγκαινιαστεί στις 10 το βράδυ μετά το πέρας της συναυλίας που είναι αφιερωμένη στην αγάπη, με τη Θεοδώρα Μπάκα και τη Μαρία Παπαπετροπούλου. Θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass