ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Η δύναμη της Χαρακτικής

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2017 10:15

Ο Χώρος Τέχνης « δ. « παρουσιάζει την έκθεση τριών νέων ταλαντούχων χαρακτών του Μιχάλη Αδάμη της Τζίνας Δελλασούδα και του Ευριπίδη Παπαδοπετράκη με τίτλο ...ευφάνταστες χαράξεις. Όλοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στα εργαστήρια του τομέα χαρακτικής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας.

Πρόσφατα παρουσίασαν έργα τους στο Ίδρυμα Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης ( Ι Σ Ε Τ ) στην ομαδική έκθεση με τίτλο '' ΧΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ '' και έχουν αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια και εξαιρετικές κριτικές για τα έργα τους.

Η έκθεση αυτή έχει σκοπό να γνωρίσει στο ευρύ κοινό τη δημιουργική δυναμική της Χαρακτικής Τέχνης και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μετά από πολλά χρόνια θα συναντήσουμε και θα συνομιλήσουμε με νέους σημαντικούς δημιουργούς της χαρακτικής οικογένειας.

Οι σύγχρονοι καλλιτέχνες χαράκτες έχοντας γνώση των δυνατοτήτων κάθε χαρακτικής έκφρασης , χειρίζονται χωρίς προκαταλήψεις όλες τις δυνατότητες που αυτή δίνει, σκοπεύοντας στη δημιουργία πρωτότυπων ποιοτικών έργων τα οποία συχνά υπάρχουν σε ελάχιστο αριθμό αντιτύπων ή είναι μοναδικά.

Σε αυτόν τον κόσμο εικαστικής δημιουργίας ανήκουν και τα έργα των νέων δημιουργών αυτής της έκθεσης. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί σήμερα στο Βόλο και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαρτίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass