Άφθονο γέλιο και χειροκροτήματα στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2017 22:08

Εξαιρετικές εντυπώσεις, θερμό χειροκροτήματα, ενθουσιασμός στις δύο πρώτες παραστάσεις του έργου «Θα σε κάνω βασίλισσα» του Αλέκου Σακαλλάριου, που ανέβηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο από την Θεατρική Ομάδα Ελασσόνας, σε σκηνοθεσία Στέλιου Ντικούλη.


Να σημειωθεί ότι η τρίτη παράσταση του έργου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ, στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» της Ελασσόνας.
Το κέφι των ερασιτεχνών ηθοποιών, η ερμηνευτική τους ικανότητα, αλλά και η σκηνική τους αρτιότητα «καθήλωσαν» τον κόσμο που παρακολούθησε το έργο. Είναι μια παράσταση που προσφέρει γέλιο και ψυχαγωγεί μεγάλους και μικρούς. Το χειροκρότημα των θεατών και τα θερμά τους λόγια, ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για τους συντελεστές της παράστασης, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους με το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής και για σήμερα Τρίτη στις 8.30 το βράδυ.
Να θυμίσουμε τους συντελεστές της παράστασης:  
Σκηνοθεσία: Στέλιος Ντικούλης. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Βαγγέλης Τρουμπούκης (Αντώνης), Κωνσταντίνα Μιχούλη (Ελένη- σύζυγος Αντώνη), Κώστας Φαρμάκης (Πητ- Θείος Ελένης), Γιούλη Παγγέα (Ειρήνη- υπηρέτρια), Μάγδα Αθανασιάδου (κ. Χατζηλαζάρου & μεταφορέας), Στέφανος Ευαγγέλου (Μπιλ), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Νίκος  & αστυνομικός), Μαίρη Μητσιμπόνα (Λίτσα- σύζυγος Νίκου), Λαμπρινή Πούτα (Σαπφώ συνεργάτης του Αντώνη). Φροντιστηριακό υλικό: Θανάσης Μιχάλης, Βασίλης Τζίκας και Γιούλα Παπακωνσταντίνου. Αφίσα πρόγραμμα: Απόστολος Ζησιμάτος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass