Αναδρομική έκθεση ζωγραφικής-κεραμικής στη ΔΠΛ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 11:47

 

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, διοργανώνει αναδρομική έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 7 το απόγευμα στο αίθριο της Πινακοθήκης. Η έκθεση αυτή εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων, με τον τίτλο «30 χρόνια Ελεύθερο Εργαστήρι» που άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2016 με το εικαστικό διήμερο «Φθινοπωρινές Πινελιές και Εργαστηρίων Θαύματα»  με δράσεις αφιερωμένες στα τμήματα ενηλίκων του. Η παρούσα έκθεση περιλαμβάνει 50 περίπου έργα, ενδεικτικά της πλούσιας συλλογής του Ελεύθερου Εργαστηρίου, αφού στην πολύχρονη πορεία του υποδέχθηκε χιλιάδες μαθητές.  Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πλαισιώσουν οι μικροί μαθητές του μουσικού εργαστηρίου «Νότες με Χρώμα», που θα αποδώσουν τραγούδια με τη δική τους ιδιαίτερη παιδική χάρη. Παράλληλα θα γίνεται συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα προσφυγόπουλα (τετράδια, μαρκαδόροι, μολύβια, μπλοκ κτλ). Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 26 Μαρτίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass