Ο ΜΥΛΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Διπλή χαρά… διπλή γιορτή!

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2017 12:30

Με σύμμαχο τον καλό καιρό γιορτάστηκε χθες το απόγευμα στη Λάρισα η Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου και η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down.

Διπλή η γιορτή χθες στον Μύλο του Παππά, που πλημμύρισε με χαρούμενα παιδικά προσωπάκια. Τα παιδιά και τα πολύ ξεχωριστά παιδιά της πόλης διασκέδασαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας την παράσταση με το Σπιθοβολάκη ενώ στη συνέχεια με την καθοδήγηση παιδαγωγών έφτιαξαν κούκλες και έμαθαν τα πάντα μέσα από τη μουσική και τα εικαστικά για το πολύ ξεχωριστό «Χρωμόσωμα 21». Ακόμη, οι μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες της πολύ όμορφης αυτής γιορτής είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο Κούκλας και να απολαύσουν τις χαρούμενες μελωδίες της Φιλαρμονικής. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Ατόμων με Σύνδρομο Down «Ο ΚΥΚΝΟΣ», έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ενώ η έκπληξη ήρθε στο τέλος, όταν εκπρόσωποι του Πάρκου Δεινοσαύρων που φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη, προσέφεραν δωρεάν προσκλήσεις στα πολύ ξεχωριστά παιδιά που πάσχουν από το σύνδρομο Down.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass