ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Μεγάλες συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης

*Αφιερωμένες στην οπερέτα και το μιούζικαλ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2017 15:45

Μεγάλες συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης ιδιαίτερης ποιότητας και αισθητικής για τη στήριξη ευπαθών ομάδων , θα διοργανωθούν με πρωτοβουλία του παγκόσμιου Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας

σε όλη τη Θεσσαλία , σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πλωτάρχης (ΠΝ) κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος ) , με τη στήριξη Δήμων και άλλων Φορέων της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί οι εξής συναυλίες:

- Την Δευτέρα 12 Ιουνίου στο Ανοιχτό Θέατρο Τρικάλων , σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρικκαίων και την Εθελοντική Οργάνωση "Πράσινη Κιβωτό"

 - Την Τρίτη 13 Ιούνιου στην Ελασσόνα ,σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ελασσόνας και τον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Σπαρμού Ολύμπου και

- Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο Θερινό Θέατρο Βόλου "Μελίνα Μερκούρη" σε συνδιοργάνωση με την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ,όπου θα εμφανιστεί και η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου , ενώ τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου. Οι φετινές μεγάλες συναυλίες, θα έχουν θεματολογία από την Ελληνική Οπερέτα και το Μιούζικαλ ,στις καλύτερες στιγμές τους ,ενώ η Μπάντα του Ναυτικού θα αποτελείται από 35 μουσικούς και εξαιρετικούς ερμηνευτές -σολίστες της Λυρικής Σκηνής (υψίφωνος Ευδοκία Μωϋσίδου ,τενόρος ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος , αλλά και πολλοί άλλοι ) , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου -Πλωτάρχη ΠΝ , που με την πρωτοτυπία και την ποιοτική του εργασία έχει απογειώσει τη φήμη της Μπάντας ΓΕΝ εντός και εκτός Ελλάδος και δίκαια θεωρείται η καλύτερη μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων . Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η μεγάλη εκδήλωση του Ναυτικού και του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" στο Βόλο , θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη για τη στήριξη ενός σπουδαίου εθελοντικού Φορέα , της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου , που επιτελεί σημαντικότατο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλης της κοινωνίας και χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη όλων και αυτό καλείται να το αποδείξει όλη η κοινωνία του Βόλου .

 Στην Ελλάδα λειτουργούν έξι (6) παραρτήματα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Ανάπηρων Παιδιών -ΕΛΕΠΑΠ και ένα από αυτά λειτουργεί στην Αγριά Βόλου , το οποίο υποστηρίζει εξήντα πέντε (65) ανάπηρα παιδιά και μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, όπως : Εγκεφαλική παράλυση, Νευρομυικές παθήσεις, Σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, Εγκεφαλοπάθειες, Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, Κακώσεις νωτιαίου μυελού, Μυελομηνιγγοκήλη, Σκολίωση, Κύφωση, Βλαισοπλατυποδία, φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass