Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Μεγάλες συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης

*Αφιερωμένες στην οπερέτα και το μιούζικαλ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2017 15:45

Μεγάλες συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης ιδιαίτερης ποιότητας και αισθητικής για τη στήριξη ευπαθών ομάδων , θα διοργανωθούν με πρωτοβουλία του παγκόσμιου Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας

σε όλη τη Θεσσαλία , σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πλωτάρχης (ΠΝ) κ. Τσιλιμπάρης Γεώργιος ) , με τη στήριξη Δήμων και άλλων Φορέων της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί οι εξής συναυλίες:

- Την Δευτέρα 12 Ιουνίου στο Ανοιχτό Θέατρο Τρικάλων , σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρικκαίων και την Εθελοντική Οργάνωση "Πράσινη Κιβωτό"

 - Την Τρίτη 13 Ιούνιου στην Ελασσόνα ,σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ελασσόνας και τον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Σπαρμού Ολύμπου και

- Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο Θερινό Θέατρο Βόλου "Μελίνα Μερκούρη" σε συνδιοργάνωση με την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ,όπου θα εμφανιστεί και η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου , ενώ τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Βάσω Τηλιοπούλου. Οι φετινές μεγάλες συναυλίες, θα έχουν θεματολογία από την Ελληνική Οπερέτα και το Μιούζικαλ ,στις καλύτερες στιγμές τους ,ενώ η Μπάντα του Ναυτικού θα αποτελείται από 35 μουσικούς και εξαιρετικούς ερμηνευτές -σολίστες της Λυρικής Σκηνής (υψίφωνος Ευδοκία Μωϋσίδου ,τενόρος ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος , αλλά και πολλοί άλλοι ) , υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου -Πλωτάρχη ΠΝ , που με την πρωτοτυπία και την ποιοτική του εργασία έχει απογειώσει τη φήμη της Μπάντας ΓΕΝ εντός και εκτός Ελλάδος και δίκαια θεωρείται η καλύτερη μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων . Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η μεγάλη εκδήλωση του Ναυτικού και του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" στο Βόλο , θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη για τη στήριξη ενός σπουδαίου εθελοντικού Φορέα , της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου , που επιτελεί σημαντικότατο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλης της κοινωνίας και χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη όλων και αυτό καλείται να το αποδείξει όλη η κοινωνία του Βόλου .

 Στην Ελλάδα λειτουργούν έξι (6) παραρτήματα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Ανάπηρων Παιδιών -ΕΛΕΠΑΠ και ένα από αυτά λειτουργεί στην Αγριά Βόλου , το οποίο υποστηρίζει εξήντα πέντε (65) ανάπηρα παιδιά και μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, όπως : Εγκεφαλική παράλυση, Νευρομυικές παθήσεις, Σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, Εγκεφαλοπάθειες, Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, Κακώσεις νωτιαίου μυελού, Μυελομηνιγγοκήλη, Σκολίωση, Κύφωση, Βλαισοπλατυποδία, φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους.