ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Η καρδιά της παράδοσης χτυπά στη συνοικία Αβέρωφ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2017 15:35

Με παραδοσιακούς ήχους, χορούς και τραγούδια πλημμύρισε η συνοικία Αβέρωφ το Σαββατοκύριακο.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικές μουσικοχορευτικές παραστάσεις που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αβέρωφ «Ο Θετταλός» με αφορμή τον εορτασμό της Αναλήψεως του Σωτήρος. Χθες το βράδυ στην πλατεία εμφανίστηκαν χορευτικές ομάδες του Συλλόγου Βουλγάρων και φίλων του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου «Αντάμωμα», του χορευτικού συλλόγου «Μυρμιδόνες», του ΜΕΣ Λιβαδακίου, η χορευτική ομάδα «Ξένιοι Κρήτες», ο ΜΕΣ Θετταλός, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου για την εντυπωσιακή εμφάνισή τους. Οι εκδηλώσεις στη συνοικία συνεχίζονται και συγκεκριμένα σήμερα Δευτέρα στις 8.30 μ.μ θα εμφανιστούν, η μαθητική χορωδία του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας καθώς και οι μαθητές μουσικής του συλλόγου.

Αύριο Τρίτη 23 Μαΐου και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της πλατείας Μαρίνου Αντύπα (Αβέρωφ) εργαστήρι εικαστικών και ανακυκλώσιμων υλικών και έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων με τους μαθητές των αντίστοιχων τμημάτων να παρουσιάζουν δείγματα της προσπάθειάς τους κατά τη χρονιά που διανύσαμε. Στη συνέχεια το τμήμα Taek Won Do του συλλόγου θα παρουσιάσει μια αθλητική επίδειξη των δεξιοτήτων των αθλητών του συλλόγου ενώ η βραδιά θα κλείσει με τα τμήματα μοντέρνου χορού, τα οποία θα παρουσιάσουν μια χορευτική παράσταση με ευρωπαϊκούς και λάτιν χορούς.

Την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 9 μ.μ. θα εμφανιστούν οι χορευτικές ομάδες παραδοσιακού χορού:

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Λάρισας, ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Καλαρρυτινών «Οι Καλαρρύτες», η χορευτική ομάδα υπαλλήλων Δήμου Λαρισαίων, ο μορφωτικός λαογραφικός Σύλλογος Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης», ο ΜΕΣ «Θετταλός».

 Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 9 μ.μ από όλα τα τμήματα Παραδοσιακών χορών των ενηλίκων και εφήβων καθώς και τη Χορωδία παραδοσιακής μουσικής του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass