«Μια τρελή τρελή πολυκατοικία»

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2017 19:34


Η θεατρική ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης ανεβάζει το έργο του Γιάννη Ξανθούλη «Μια τρελή τρελή πολυκατοικία», την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Μαΐου  στις 7:30 το απόγευμα στο Aμφιθέατρο του Λυκείου Γιάννουλης.


Το έργο του Γιάννη Ξανθούλη καλεί τους θεατές να κάνουν μία βουτιά στο όνειρο, το χρώμα και τη χαρά, να ξεφύγουν από την πεζή καθημερινότητα και να γίνουν για λίγο ένοικοι της τρελής τρελής πολυκατοικίας της οδού «Μελιτζανάκι».
Πρόκειται για μία πολυκατοικία όπου ο ζωγράφος Λαδομπογιάς καταφέρνει με τις τρελομπογιές του να τους τρελάνει όλους! Με κάθε πινελιά του συμβαίνει και μία ανατροπή όπως χιόνια στο ρετιρέ, μία ζούγκλα στον 2οόροφο, δυνατοί αέρηδες στον 3ο όροφο. Ζωντανεύουν το ασανσέρ και  οι γλάστρες, ενώ ο ήλιος και το φεγγάρι κατεβαίνουν από τον ουρανό και νοικιάζουν ένα διαμέρισμα. Ταυτόχρονα όμως, ζωντανεύουν και τα άσχημα στοιχεία της ιστορίας, όπως τα σκουπίδια και το καυσαέριο που πνίγουν τις μεγαλουπόλεις. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου συλλέγονται τρόφιμα για τους άπορους συμπολίτες. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Καρυδάκη και τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.
Παίζουν τα παιδιά: Λαδομπογιάς: Μαρίνα Φουνταρλή και Κωνσταντίνα Αλεξίου, Ασανσέρ: Έλια Βουβουσιώτη, Καυσαέριο: Ελευθερία Τοπάλη, Φεγγάρι: Πόπη Ανδρέου, Ήλιος & δεσποινίς Γλαστροπούλου: Κατερίνα Ανδρέου, Σεισμός & δεσποινίς Γλαστροπούλου: Μαρτίνα Βουνουσιώτη, Ανεμώνα: Ιωάννα Ευθυμιάδη και Έλλη Χαραλάμπους, Κονσερβοκουτοπόνηρη: Στέλλα Κονταξή, Αδελαΐδης – ρεπόρτερ: Γιάννης Πίχλιαβας, Πολυχρονόπουλος – ρεπόρτερ: Αναστάσης Μιχαλούδης και Ψηλομύτα: Εύη Τοπάλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass