ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Νέα πνοή στα Πολιτιστικά δρώμενα της πόλης

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2017 16:52

Ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Φαρσάλων είναι ένας νέος σύλλογος που ανανέωσε την πολιτιστική ζωή της πόλης και έφερε νέα πνοή στα μουσικά δρώμενα της περιοχής. Ιδρύθηκε τον Μάιο του 2012 και απαρτίζεται από 75 μέλη, εκ

των οποίων 25 πλαισιώνουν σαν μουσικοί εκτελεστές την μπάντα. Μεταξύ αυτών είναι και αρκετά νέα παιδιά. Παράλληλα, λειτουργούν τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων, θεωρίας κ.λπ. ώστε νέα άτομα (παιδιά και ενήλικες) να στελεχώσουν μελλοντικά το μουσικό σχήμα. Η Φιλαρμονική λαμβάνει μέρος σε προγραμματισμένες ετήσιες εκδηλώσεις (εθνικές - θρησκευτικές γιορτές, συναυλίες κ.λπ.). Σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων και άλλους φορείς της περιοχής, τον Μάρτιο του 2014 η Φιλαρμονική φιλοξένησε την κρατική ορχήστρα Αθηνών, η οποία πραγματοποίησε τριήμερα σεμινάρια, που παρακολούθησαν μαθητές από τα Φάρσαλα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Τον Ιούνιο του 2015, η Φιλαρμονική συμμετείχε σε συναυλία στην Ακρόπολη των Φαρσάλων, όπου για πρώτη φορά διοργανώθηκε παρόμοια εκδήλωση, σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων.

Οι μελλοντικοί στόχοι του συλλόγου είναι η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών και κυρίως νέων παιδιών, που θα πλαισιώνουν την μπάντα σε βάθος χρόνου, καθώς και η συμμετοχή σε μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες στην περιοχή της Θεσσαλίας και ευρύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα όργανα μουσικής στη Φιλαρμονική Φαρσάλων είναι δωρεάν του Φαρσαλινού στην καταγωγή κ. Αποστόλη Καρκανιά της εταιρίας "ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε.".

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Φαρσάλων απαρτίζεται από τους εξής:

Πρόεδρος: Γιάννα Αρμανίδη, αντιπρόεδρος: Λαμπρινή Χατζοπούλου, γραμματέας: Κατερίνα Ζαρογιάννου, ταμίας: Νίκος Τριανταφύλλου, μέλος: Γιάννης Καραγιάννης, αναπληρωματικό μέλος: Αναστάσιος Κοντούλης.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass