ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Διεθνής αγώνας αθλητικού χορού

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2017 15:07

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αθλητικού και Κοινωνικού Χορού Dans.ER διοργανώνει τον Διεθνή Αγώνα Αθλητικού Χορού «Larissa Dance Open 2017», ο οποίος θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, σήμερα και αύριο Κυριακή, με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων - Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Μετά την περσινή τεράστια επιτυχία, επανέρχεται ακόμη πιο λαμπερός, ακόμη πιο μεγάλος, με την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού (WDSF) και την υποστήριξη της Ελληνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΧΟΕ). Τριάντα πέντε από τους πλέον καταξιωμένους διεθνείς κριτές απ’ όλο τον κόσμο και περισσότεροι από 2.000 αθλητές – χορευτές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, θα δώσουν το "παρών", σ’ ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο, φαντασμαγορικό υπερθέαμα . Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Martino Zanibelato, θα κρίνει τον αγώνα, αλλά θα παραδώσει και μια σειρά σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της Dans.ER στις 29 και 30 Μαΐου 2017. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σάββατο 27 Μαΐου: Αγωνιστικά Ζευγάρια σε λάτιν και ballroom χορούς, και ομάδες salsa, bachata & tango. Το highlight της ημέρας είναι το επίσημο γκαλά στις 7.30 το απόγευμα όπου θα γίνουν οι τελικοί των παραπάνω κατηγοριών, μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του χορού και όχι μόνο.

Κυριακή 28 Μαΐου: Οι καλύτερες αγωνιστικές ομάδες και σόλο σε οριεντάλ, σύγχρονο λάτιν, χιπ χοπ και μπρέικ ντανς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass