Μιντζιά απόψε στο Δίλοφο

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2017 15:17

Σήμερα Σάββατο στις 8.30 μ.μ. θα ξεκινήσει στην πλατεία στο Δίλοφο η Μιντζιά, μια συνάντηση-γιορτή-γλέντι με ζωντανή μουσική, διάφορα εδέσματα, πλούσιους μεζέδες, άφθονο κρασί και ολονύκτιο γλέντι, με στόχο να καθιερωθεί ως ετήσια εκδήλωση σαν όπλο στον χρόνο και στη λήθη.

Τη γιορτή θα πλαισιώσει χορευτικό συγκρότημα με θρακιώτικους χορούς. Στη βραδιά αυτή, θα προσφερθούν τόσο από τις γυναίκες που κατοικούν στο χωριό όσο και από τις γυναίκες που κατοικούν στη Λάρισα ή αλλού, διάφορα εδέσματα, πίτες, παραδοσιακά φαγητά, γλυκά κλπ. αλλά και διάφορα μεζεδάκια από τον συμπατριώτη μας δήμαρχο, μαζί με άφθονο κρασί, όλα δωρεάν. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει χορευτικό συγκρότημα, ενώ θα υπάρχει ζωντανή μουσική υπό τους ήχους της οποίας θα ακολουθήσει ολονύκτιο γλέντι με ελληνικούς και θρακιώτικους χορούς.

Η γιορτή διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Κιλελέρ σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Διλόφου.

Υπεύθυνος για την οργάνωση, επιμέλεια και συντονισμό της εκδήλωσης είναι ο καταγόμενος από το Δίλοφο Χρήστος Ζαβράκας, δάσκαλος-καθηγητής ΤΕΙ.

* Στην πλατεία θα τοποθετηθεί τέντα για προφύλαξη σε περίπτωση βροχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass