ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανατολικορωμυλιώτικο Αντάμωμα

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2017 15:22

Ο Σύλλογος «Η Ανατολική Ρωμυλία» νομού Λάρισας διοργανώνει τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις από τις 9 ως 11 Ιουνίου. Στις 9 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ. θα γίνει υποδοχή της ιεράς εικόνας Αγίας Τριάδας, προερχομένης από Ανατολική Ρωμυλία, στην πλατεία Φιλιππούπολης και πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία, χοροστατούντος του μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιγνατίου.

Στις 10 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα θα τελεστεί πανηγυρική Θεία λειτουργία στην εκκλησία Αγίας Τριάδος και το βράδυ στις 9 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το «5ο Πανθεσσαλικό Παιδικό Ανατολικορωμυλιώτικο Αντάμωμα» με συμμετοχή γνωστών μουσικών και τιμητική συμμετοχή από τον μεγάλο μουσικό κ. Γιώργο Ξανθούλη. Στην εκδήλωση συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από τη Θεσσαλία. Στις 11 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική Θεία λειτουργία και αναχώρηση της ιεράς εικόνας.

Οι μουσικοί, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τη μεγάλη εκδήλωση «5ο Πανθεσσαλικό Παιδικό Ανατολικορωμυλιώτικο Αντάμωμα» είναι τα μέλη του μουσικού σχήματος «ΟΡΦΕΑΣ» Τριαντάφυλλος Κωνσταντινίδης (γκάιντα, καβάλι), Νίκος Μπόζογλου (ακορντεόν), Μαρίνα Ζωγράφου –τραγούδι και οι μουσικοί: Αργύρης Κόκορης - λαούτο, τραγούδι, Σπύρος Κούκος–(βιολί, θρακιώτικη λύρα), Γιώργος Νταβλιάκος (γκάιντα, καβάλι), Στάθης Παρασκευόπουλος (κρουστά).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass