ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Τραγούδια της θάλασσας και της στεριάς

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2017 17:10

Το Λύκειο των Ελληνίδων συνέχισε και φέτος την προσπάθειά του να μεταδώσει στους μικρούς και μεγάλους μαθητές του την αγάπη για την ελληνική παράδοση, διδάσκοντας χορούς και τραγούδια της Ελλάδας. Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώνεται για φέτος με την επίδειξη χορού από τους μαθητές του Λυκείου.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, που θα γίνει την Τρίτη  27 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Κηποθέατρο, θα παρουσιαστούν όλοι οι χορευτές που παρακολουθούν μαθήματα χορού στο Λύκειο των Ελληνίδων από τους πλέον αρχάριους ως τους πιο προχωρημένους. Οι χορευτές θα  παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Θεσσαλία, Θράκη, Ήπειρο, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία, Ανατ. Ρωμυλία, Μ. Ασία, και τα νησιά. Πλάι στους μικρούς και νέους χορευτές θα εμφανιστεί και ένα τμήμα από τη χορευτική ομάδα παραστάσεων του Λυκείου των  Ελληνίδων. Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πρόοδο των  παιδιών τους, τις καινούριες γνώσεις τους. Τους χορευτές θα συνοδεύσει η αυθεντική κομπανία χάλκινων του Π. Αγανάκη από την Καρυδιά Έδεσσας, με κορνέτες τους Θανάση και Τραϊανό Βέλκο, τον Κώστα Δεδούση στο κλαρίνο, τον Βασίλη Σαραντινό στα κρουστά και στο τραγούδι  και άλλους αξιόλογους μουσικούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass