ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 4η ΓΙΟΡΤΗ ΓΛΥΚΟΥ

«Γλυκάθηκαν» στον Κραννώνα

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2017 15:46

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Γλυκού του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον πανέμορφο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο κ. Γ. Φασέγκας, η κ. Έλενα Απρίλη και ο κ. Χ. Καλογιάννης παρασκεύασαν παρουσία του κόσμου τα δικά τους γλυκά αφήνοντας εντυπωσιασμένο το κοινό ενώ στη συνέχεια αφού δοκίμασαν τα γλυκά γυναικών που συμμετείχαν σε διαγωνισμό, βράβευσαν τα καλύτερα.

Η Μαρία Λαβαντσιώτη και ο Μπάμπης Χαρίτος από το καλλιτεχνικό σωματείο art gate ταξίδεψαν μουσικά το κοινό, ενώ το χορευτικό συγκρότημα της Κοιλάδας παρουσίασε χορούς από τη Θράκη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γυναικών και η Τοπική Κοινότητα Κραννώνα τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα τη συμπατριωτισσά τους δημοσιογράφο Ευαγγελία Δ. Τσικρίκα για το βραβείο "Ελληνικής Δημοσιογραφίας" του Ιδρύματος Μπότση που της απένειμε στην αρχή του έτους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γ. Κατσιαντώνης, ο δήμαρχος Κιλελέρ Α. Νασιακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Αθ. Παιδής, ο περιφερειακός σύμβουλος Α. Μπίλλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ Α. Βαρδακούλης, ο αντιδήμαρχος Κραννώνα-Νίκαιας Χ. Τσιχίτας, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Σ. Σωτηρίου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κ. Φιλιππούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος, Ρ. Κομήτσας, Ο. Αγγλοπούλου, Ζ. Ανυφαντή, Γ. Ζαχαριάς, ο πρόεδρος Κραννώνα Κ. Τσιαγκλάνης, η πρόεδρος Αγίου Γεωργίου Γ. Νανούλη, η πρόεδρος Νέας Λεύκης Φ. Μαυρίκη, ο πρόεδρος Ψυχικού Ν. Γκαμπλιάς, ο πρόεδρος Ελευθερών Α.Τόλλιας, ο πρόεδρος Κοιλάδας Π. Νατσίδης, ο πρόεδρος Δασκάλων Δ. Παπαποστόλου, ο πρόεδρος ΠΕΔ Δ. Τσούμας και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Σ. Καραφέριας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δήμου Κιλελέρ και της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass