ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Γλέντησαν στο Ψυχικό

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2017 22:16

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Ψυχικό του Δήμου Κιλελέρ ο ετήσιος χορός που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με τη συνδρομή της Τοπικής κοινότητας.

Στον πεζόδρομο του χωριού οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να γλεντήσουν με τη συνοδεία λαϊκοδημοτικής ορχήστρας. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Αχ. Βαρδακούλης ανέφερε ότι είναι πάγια θέση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού να στηρίζει τις τοπικές εκδηλώσεις βοηθώντας στην οργάνωσή τους. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης, οι αντιδήμαρχοι Σ. Σωτηρίου, Χ. Τσιχίτας και Κ. Φιλιππούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος, Ρ. Κομήτσας, Ολ. Αγγλοπούλου, Ζ. Ανυφαντή, Ι. Ζαχαριάς, οι πρόεδροι και μέλη των ΤΚ Ψυχικού, Αγίου Γεωργίου και Κραννώνα Ν. Γκαμπλιάς, Γ. Νανούλη και Κ. Τσιαγκλάνης οι πρόεδροι των συλλόγων Ψυχικού και Κυπαρίσσου Ελ. Ματθαίου και Κ. Παπαστεργίου και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κιλελέρ Σ. Καραφέριας. Ο ετήσιος χορός έγινε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass