«ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΡΟΚ ΜΗ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ…»

Μαγευτικός Βασίλης Παπακωνσταντίνου

* Έκλεισε με μεγάλη συναυλία το τριήμερο 1ο Φεστιβάλ στην Αγιά

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2017 22:22

Μαγευτικός σε άλλη μια εμφάνισή του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αυτή τη φορά στην Αγιά, συνεπήρε με τη φωνή του εκατοντάδες θαυμαστές του που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο κλείσιμο του 1ου Φεστιβάλ Αγιάς στο δημοτικό γήπεδο της κωμόπολης.

Ενός φεστιβάλ που για τρία μερόνυχτα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον φίλων κυρίως της ροκ μουσικής, που απόλαυσαν σπουδαία συγκροτήματα της χώρας όπως οι «Sleepin Pillow», «Roundlights», «Electro Vampires», «Tullamore Duo», «Jamming Farmers», «LuminoCity», «Τέλος Μπάντων», «Μωρά στη Φωτιά», «Dustbowl», «The Dark Rags», «Dead Sidewalkers» και «Secret Theory».

 Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε στον κόσμο απλόχερα μια συναυλία γεμάτη ρυθμό και συγκίνηση. Επιλέγοντας τραγούδια που σημάδεψαν τη 45χρονη πορεία του, αλλά και με αφορμή τον καινούριο του δίσκο «Όλα είναι για μας» σε μουσική ενός από τους σημαντικότερους νέους συνθέτες, του Θέμη Καραμουρατίδη, και στίχους του επί είκοσι χρόνια συνεργάτη του Βασίλη, Οδυσσέα Ιωάννου.

Ακούραστος, ρομαντικός, αιώνιος έφηβος, ο Παπακωνσταντίνου, παρουσίασε ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια για τον έρωτα, για τις ανθρώπινες σχέσεις, την κοινωνία, όσα αγαπάμε και όσα φοβόμαστε, όσα μας προβληματίζουν και όσα ελπίζουμε. Η φωνή και τα τραγούδια του, άλλωστε, έχουν σημαδέψει τις ζωές εκατομμυρίων θαυμαστών του, που ανήκουν πια σε τέσσερις γενιές, ενώ η μοναδική του σκηνική παρουσία δεν έχει πάψει να ηλεκτρίζει και να συγκινεί ούτε μια στιγμή μέχρι σήμερα.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass