ΣΤΟ 1o TUNNEL FESTIVAL ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η Αιγάνη τιμά τον Γιώργο Κωνσταντίνου

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2017 17:06

Το 1ο Tunnel Festival Αιγάνης, την Παρασκευή 28 Ιουλίου τιμά τον μεγάλο ηθοποιό Γιώργο Κωνσταντίνου για τη συνολική προσφορά του στο χώρο του θεάματος, με μια μεγάλη εκδήλωση: «Γιώργος Κωνσταντίνου: Το μεγαλείο της

κωμωδίας» που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αν και γόνος καλλιτεχνικής οικογένειας –με γονείς καλλιτέχνες της οπερέτας— προσπάθησε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό στη ζωή του, αλλά από παιδί είχε κολλήσει το «μικρόβιο» της ψυχαγωγίας που τελικά τον ώθησε να γίνει ηθοποιός. Αυτός ο σεμνός εργάτης της υποκριτικής τέχνης έχει συνεργαστεί με πολλούς επίσης καταξιωμένους ηθοποιούς, σκηνοθέτες, σεναριογράφους και δημιουργούς γενικότερα από τα πρώτα του κιόλας βήματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο ίδιος ο Μάνος Χατζιδάκις επέλεξε τον Γιώργο Κωνσταντίνου να συμμετάσχει στη μουσική θεατρική παράσταση «Οδός Ονείρων», στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Δημήτρης Χορν, η Ρένα Βλαχοπούλου, η –μετέπειτα κινηματογραφική του σύζυγος— Μάρω Κοντού και πολλοί άλλοι ταλαντούχοι συνάδελφοί του.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου εκτός από το να «ποιεί ήθος» έχει αποδείξει πολλές φορές μέχρι τώρα το ταλέντο του στη σκηνοθεσία, τη σεναριογραφία και τη συγγραφή θεατρικών κειμένων. Δεν είναι λίγες οι θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές που φέρουν την υπογραφή του και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο.

Ο σπουδαίος αυτός ηθοποιός που για περισσότερα από 50 συναπτά χρόνια υπηρετεί την κωμωδία θα μας θυμίζει πάντα τον «άνθρωπο για όλες τις δουλειές», τον «ψυχίατρο» με το σφυράκι και τον «Αντωνάκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass