EΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

«Το φυσικό τοπίο αποκαλύπτει τα γοητευτικά μυστικά του....»

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2017 22:58

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Παράδοσης Πολιτισμού και Τεχνών «…στου Ολύμπου την αυλή» και επιδιώκοντας την αποτύπωση ιδιαίτερων πτυχών του φυσικού τοπίου της χώρας μας, προτίθεται να διοργανώσει έκθεση φωτογραφίας με

θέμα «Το φυσικό τοπίο αποκαλύπτει τα γοητευτικά μυστικά του....». Στόχος της έκθεσης είναι η δραστηριοποίηση νέων φωτογράφων στην ανάδειξη των φυσικών τοπίων της πατρίδας μας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Φεστιβάλ (πλατεία Λαού, Ελασσόνα) από 28 έως 30 Αυγούστου 2017.
Δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση έχουν όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι, καθώς και κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης. Κάθε ενδιαφερόμενη/ος μπορεί να συμμετέχει με 1 έως 5 φωτογραφίες. Η υποβολή των φωτογραφιών θα γίνεται έως 20 Αυγούστου. Επίσης, κάθε ενδιαφερόμενη/ος καλείται να συμπληρώσει και να υποβάλει τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, συνοδευόμενη από το φωτογραφικό υλικό. Μετά την παραλαβή του υλικού θα σταλεί επιβεβαίωση παραλαβής στο e-mail που έχει δηλωθεί στην αίτηση.
Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: laografiki@gmail.com συνοδευόμενες από τα εξής στοιχεία: Όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, τοποθεσία που έχει τραβηχτεί η φωτογραφία καθώς και τίτλος ή κείμενο για τη λεζάντα της. Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν. Υπεύθυνοι έκθεσης: Τσιγιάννης Βασίλης, Αναγνωστάκης Σπύρος, Σαμώτας Ιωάννης (Τηλ. Επικοινωνίας: 6974-550560).
Οι όροι συμμετοχής στην έκθεση περιλαμβάνουν τα εξής:
Στην έκθεση θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες που έχουν ανάλυση τουλάχιστον 5 Mpixels (2560x 1920), καθώς και μορφή αρχείου jpg με μέγεθος έως 30MB. Ο φωτογράφος θα πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός της φωτογραφίας που θα υποβάλλει, καθώς και κύριος του πνευματικού δικαιώματος για αυτή. Πάνω στη φωτογραφία δεν θα πρέπει να υπάρχει υδατογράφημα (watermark) και ειδικά σύμβολα, όπως κάποιο διακριτικό κ.λπ. Προτείνεται το ψηφιακό υλικό που θα αποσταλεί να έχει τη μορφή ονομασίας αρχείου: (επίθετο κενό όνομα σε λατινικό αλφάβητο)_(αύξων αριθμός φωτογραφίας) π.χ. gianakopoulos kostas_1.
Επισημαίνεται ότι από το υλικό που θα υποβληθεί θα επιλεγούν έως 30 φωτογραφίες, οι πλέον αντιπροσωπευτικές σε σχέση με το θέμα της έκθεσης, οι οποίες θα εκτυπωθούν σε μορφή αφίσας (poster) - Α3, προκειμένου να αναρτηθούν στην έκθεση. Το υλικό αυτό η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας θα έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει ως αρχειακό υλικό, καθώς ακόμη και θα μπορεί να το διαθέσει για άλλες δράσεις του συλλόγου. Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν για την έκθεση του Φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν και στον δικτυακό τόπο του φεστιβάλ με φωτογραφικό υλικό και με πληροφορίες για τους καλλιτέχνες. Το Γραφείο Τύπου του Φεστιβάλ θα αναλάβει τη δημοσιότητα και προβολή των φωτογραφιών του φεστιβάλ μέσα από την τακτική και συνεχή διάχυση δημοσιογραφικού υλικού στα μέσα επικοινωνίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass