ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Καλοκαίρι στην Πινακοθήκη!

* Στις 21 και 28 Αυγούστου

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2017 16:12

Με κοινό παρανομαστή την σύγχρονη νεοελληνική τέχνη η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα παρουσιάζει διάφορες εκφάνσεις της σύγχρονης ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής υιοθετώντας ενημερωμένες πρακτικές και εκπαιδευτικά προγράμματα με βιωματική προσέγγιση από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της.

Τα πάντα ρεī...! Στο πλαίσιο της τρέχουσας περιοδικής έκθεσης «Τρεις γενιές Ελληνικής Ζωγραφικής – Χαρακτικής», με έργα από τις συλλογές της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστου και Σοφίας Μοσχανδρέου Ι.Π. Μεσολογγίου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν απλές έννοιες της σύγχρονης ελληνικής τέχνης και να προσπαθήσουν να στήσουν οι ίδιοι τη δική τους έκθεση μέσα από το διαδραστικό μουσειοπαιδαγωγικό πρόγραμμα.
Κατά την δημιουργική απασχόληση των παιδιών στα εκπαιδευτικά προγράμματα οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εκθέσεις του μουσείου, να αγοράσουν ιδιαίτερα αντικείμενα με την υπογραφή της Πινακοθήκης από το Πωλητήριο ή... απλώς να απολαύσουν τον καφέ τους στον δροσερό χώρο του μπαρ του μουσείου!
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα (διάρκεια προγράμματος 1 ώρα). Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Τηλ. επικοινωνίας για κρατήσεις:2410-672499 (ώρες 9π.μ.-1μ.μ. καθημερινές).
E-mail: info@katsigrasmuseum.gr
Ηλικίες παιδιών: 6 έως 12 χρονών. Είσοδος ελεύθερη. Σχεδιασμός/υλοποίηση: Α. Γκούνη, Μ. Γούλα, Α. Διαμαντή, Ε. Ζανέτα, δ, Ρασάïκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass