ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νέα χορωδιακή σεζόν

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2017 15:03

Η ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης, όπως κάθε Σεπτέμβριο τα τελευταία 86 χρόνια, ξεκινά μία νέα καλλιτεχνική σεζόν σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.


 Καλούνται, λοιπόν, τα μέλη και οι φίλοι της ανδρικής Χορωδίας του Συλλόγου να δώσουν το «παρών» στην εναρκτήρια συγκέντρωση, σήμερα Τρίτη και ώρα 8 το απόγευμα, στην έδρα του Συλλόγου, το «Γρηγοριάδειο» Πνευματικό Κέντρο, στην οδό Παπακυριαζή 63. Επίσης, προσκαλούνται και όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της ανδρικής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης να προσέλθουν μισή ώρα νωρίτερα (7:30 μ.μ.) την ίδια ημέρα, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να πάρουν μία «γεύση» από τη λειτουργία του Συλλόγου, και να αξιολογηθούν από τον μαέστρο κ. Κτιστάκη, έπειτα από ακρόαση.
Διευκρινίζεται ότι οι μουσικές σπουδές και γνώσεις, αν και επιθυμητές, δεν είναι απαραίτητες για να γίνει κάποιος μέλος της Χορωδίας, αφού η καλή φωνή, το μεράκι και η μουσική αντίληψη αρκούν για την ένταξη σε αυτή. Οι ακροάσεις θα συνεχιστούν όλες τις ημέρες και ώρες των τακτικών προβών της Χορωδίας, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στη στέγη του Συλλόγου κάθε Τρίτη και Τετάρτη και ώρα 8 μ.μ.
«Ο Μουσικός Σύλλογος Λαρίσης, διανύοντας πλέον την ένατη δεκαετία ιστορίας και προσφοράς στην πόλη, έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των συμπολιτών ως ένα ζωντανό και δραστήριο κύτταρο πολιτισμού. Η φετινή σεζόν αναμένεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, αφού ο καταξιωμένος μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πλάνο δράσεων και συμμετοχών σε καλλιτεχνικά γεγονότα, που – σε πείσμα των καιρών – θα δώσουν ανάσες πολιτισμού στο κοινό της πόλης μας», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.
Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε η ενασχόληση με το χορωδιακό τραγούδι αποτελεί αφορμή για χαρά και αισιοδοξία αφού, σύμφωνα με τον Γιάννη Ρίτσο, «ένα ψηλό παράθυρο είναι το τραγούδι. Βλέπει στον δρόμο, βλέπει και στον ουρανό. Απ’ αυτό το παράθυρο κοιτάμε τον κόσμο»...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass