ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μαγευτικό το Φεστιβάλ Παιδικών Χορών

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2017 22:32

Γέμισε ζωντάνια και χρώματα η Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου από τα χορευτικά συγκροτήματα με τις πολύχρωμες φορεσιές τους αλλά και τους παραδοσιακούς χορούς από πολλά μέρη της Ελλάδας και το εντυπωσιακό συγκρότημα που ο Δήμος Τυρνάβου φιλοξένησε από το Μπαλί.

Το Φεστιβάλ Παιδικών Παραδοσιακών Χορών «Μήνας Σεπτέμβρης… ώρα να τρυγήσουμε αγάπη» που διοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Τυρνάβου και τον Μορφωτικό Σύλλογο Τυρνάβου είχε και φέτος μεγάλη επιτυχία. Μια εκδήλωση που αγκάλιασε ο κόσμος του Τυρνάβου με τη μεγάλη συμμετοχή του, αφού πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου όπου τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυνε ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ο οποίος συγχάρηκε τους διοργανωτές και τόνισε ότι παρόμοιες εκδηλώσεις συμβάλλουν στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας αλλά και τη γνωριμία πολιτισμών από άλλους τόπους που φιλοξενούνται εδώ.

Μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση έδωσε το χορευτικό συγκρότημα από το Μπαλί που έφτασε στη Λάρισα την Πέμπτη το πρωί, περιηγήθηκε στην περιοχή και επισκέφτηκε το Οινοποιείο Τυρνάβου.

Συμμετείχαν επίσης τα χορευτικά των συλλόγων: Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, Κέντρο Λαογραφικών Ερευνών Τυρνάβου (ΚΕΛΕ), Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πέρα Μαχαλά Λάρισας, Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου, Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανουλίων «Άγιος Χαράλαμπος», Σύλλογος Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών Αμπελώνα «Ο Όλυμπος», Εστία Παράδοσης και Πολιτισμού Αμπελώνα, Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου, Ποντιακός Σύλλογος Τυρνάβου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φανή Μπίλιου και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Χρήστος Τσιόπας απένειμαν στον εκπρόσωπο του χορευτικού του Μπαλί αναμνηστικά και τιμητική πλακέτα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass