Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Εντυπωσιακή εμφάνιση σε πανελλήνια χορευτική συνάντηση

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2017 15:22

O Σύλλογος Φίλων Λαϊκής Παράδοσης Λάρισας και μέλη του Χορευτικού Ομίλου Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ συμμετείχαν στη 15η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση που έγινε πρόσφατα στις Σέρρες. Στις τετραήμερες εκδηλώσεις πήραν μέρος 26 χορευτικά από όλα τα μέρη της χώρας. Οι δύο σύλλογοι καλεσμένοι από τον τοπικό θεσσαλικό σύλλογο παρουσίασαν χορούς και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας.

Το πρωτότυπο πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο κ. Γεώργιος Τσιπλακούλης, με τους ιδιαίτερους χορούς και τα πολλά τραγούδια που είναι χαρακτηριστικό της περιοχής καθώς και η υποδειγματική απόδοσή του από τα 32 μέλη της χορευτικής ομάδας και τη χορωδία, εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και έγινε αντικείμενο πολλών θετικών σχολίων.

Στο διήμερο ταξίδι χορευτές και συνοδοί έτυχαν μιας θαυμάσιας φιλοξενίας και είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τo σπήλαιo Αλιστράτης, την πόλη των Σερρών, τα λουτρά Σιδηροκάστρου και να κάνουν τον περίπλου της λίμνης Κερκίνης.

Οι σύλλογοι ξεκίνησαν τις εγγραφές τους για τη νέα χορευτική περίοδο. Στα χορευτικά τους τμήματα μέλη κάθε ηλικίας διδάσκονται με γνησιότητα χορούς και τραγούδια από όλες τις περιοχές του ελληνισμού, σε ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον που προάγει τη φιλία, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις αξίες της παράδοσής μας. Οι χορευτές έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ποιοτικές θεματικές παραστάσεις που οργανώνει ο σύλλογος ΦΙΛΠΑ αλλά και σε περιφερειακές και διεθνείς εκδηλώσεις. Εγγραφές γίνονται καθημερινά στο τηλ. 6947-266937.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass