ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Το κρυφό σημειωματάριο της κόμισσας Λίβια»

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2017 17:24

Η θεατρική παράσταση «Senco - Το κρυφό σημειωματάριο της κόμισσας Λίβια» του Camilo Boito ανεβαίνει στο Θέατρο Τεχνών Λάρισας στα τέλη Σεπτεμβρίου σε σκηνοθεσία Μάνου Καβίδα και ερμηνεία Ειρήνης Ζγούρη.


ΥΠΟΘΕΣΗ:
Βενετία 1866: Ενώ το μεγαλύτερο μέρος των ιταλικών επαρχιών έχει απελευθερωθεί από τους Αυστριακούς, η επαρχία του Τρέντο βρίσκεται υπό την κατοχή τους. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ξεσηκωθεί κατά του κατακτητή και η ώρα της ένωσης του Τρέντο με την Ιταλία πλησιάζει. Κάτω από τη σκιά του πολέμου, η κόμισσα Λίβια, η οποία ως σύζυγος του κόμη τάσσεται υπέρ του επαναστατικού κινήματος για την απελευθέρωση του Τρέντο, γνωρίζεται με τον Αυστριακό υπολοχαγό Ρέντζιο Ρόουζ και τον ερωτεύεται. Η κόμισσα, παντρεμένη και ανικανοποίητη από το γάμο της γρήγορα υποκύπτει στον έρωτα του νεαρού αξιωματικού. Η Λίβια σύντομα πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα.
Θα πρέπει να διαλέξει αν θα ακολουθήσει τον έρωτά της ή την αγάπη της για την πατρίδα, έτσι τα σχέδιά της ξεπερνούν τις προσδοκίες της και βρίσκεται μπλεγμένη σε μια ιστορία παράφορου πάθους που την παρασύρει χωρίς γυρισμό. Η Λίβια «ξεγυμνώνεται» συναισθηματικά και οδηγείται χωρίς επιστροφή στη «θυσία» του παράφορου πάθους της, εκεί που τη σπρώχνει η καρδιά της και την οδηγεί ενστικτωδώς το πάθος της για ζωή. Παραστάσεις θα δοθούν 28, 29, 30 Σεπτεμβρίου, 1, 5, 6, 7 και 8 Οκτωβρίου. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 8 ευρώ, φοιτητικό - ανέργων - ατέλεια 5 ευρώ. Ολες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 2410-534.313 και 6973-415.721.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass