ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ» ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

«Αριζόνα» στο Θέατρο ΟΥΗΛ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2017 16:15

Μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του καλοκαιρινού φεστιβάλ 2017 με τίτλο « Νύχτες Τέχνης στην Αυλή του Μύλου» η «Ονείρων Θαύματα» δίνει πέντε ακόμα παραστάσεις στο θέατρο «ΟΥΗΛ», με το έργο «Αριζόνα» του Χουάν Κάρλος Ρούμπιο, τη πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.

Το έργο επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, αφού έχει να κάνει με τους μετανάστες, αναφέρεται σε ένα ζευγάρι Αμερικανών στην Αριζόνα το οποίο συμμετέχει στο κρατικό πρόγραμμα για την αναχαίτιση των Μεξικανών μεταναστών και περιμένει κάτω από τον καυτό ήλιο της ομώνυμης ερήμου τους γείτονες-«εισβολείς» με εμφανείς προθέσεις. Μακριά από την καθημερινή τους ρουτίνα, ο Τζωρτζ και η Μάργκαρετ βρίσκονται αντιμέτωποι όχι με τους «εισβολείς» της ερήμου, αλλά με την έρημο της σχέσης τους και της ζωής τους και τα πράγματα παίρνουν απρόβλεπτη τροπή. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Μεταξιώτη ενώ στην παράσταση συμμετέχουν οι: Γιώργος Καρακώστας, Δάφνη Δεληγιάννη.
Η θεατρική ομάδα «Ονείρων Θαύματα» είναι ένα σωματείο και έχει χαρακτήρα αποκλειστικά πολιτιστικό και μη κερδοσκοπικό. Απαρτίζεται από μέλη που στον ελεύθερο τους χρόνο θέλησαν να δώσουν το στίγμα τους μέσα από τις καλλιτεχνικές και θεατρικές τους ανησυχίες, μέσα από το πάθος, τον αυθορμητισμό, και την καθαρή ματιά ενός εραστή της τέχνης (ερασιτέχνης). Η πόρτα της θεατρικής σκηνής είναι ανοιχτή σε κάθε νέο μέλος αλλά και σε όσους θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στη θεατρική δράση. Η «Ονείρων Θαύματα» βρίσκεται στην Άρεως 24. Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Τρίτη – Πέμπτη –Κυριακή στις 8:30μ.μ., ενώ οι εγγραφές νέων μελών γίνεται κάθε Πέμπτη στις 8.30 μ.μ. Τηλ. επικοινωνίας 6972700971.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass