ΑΠΟ ΤΟ ΣΜΟΥΘ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ TOY ΜΥΛΟΥ

Απόψε «Η Αλήθεια»

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 15:08

«Ποιος τολμά να δει την αλήθεια;» και «Πώς τη διαχειρίζεται όταν τη συναντά;». Aυτά είναι τα διαχρονικά ερωτήματα που τολμά να εξερευνήσει με πρωτότυπη και σκωπτική ματιά η νέα θεατρική παραγωγή του ΣΜουΘ «Αλήθεια» σε σκηνοθεσία Κώστα Λαμπρούλη, που θα παρουσιαστεί από σήμερα έως και την Κυριακή στο Θεσσαλικό Θέατρο Λάρισας με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Η «Αλήθεια», η δέκατη τρίτη θεά που μυστηριωδώς έχει εξαφανιστεί εδώ και αιώνες, ανακαλύπτεται φυλακισμένη σε ένα σπήλαιο και οδηγείται στο ιερό της Ακρόπολης. Ποιος όμως χαίρεται πραγματικά για την επιστροφή της και ποιος θα τολμήσει τελικά να την αντικρίσει; Η νέα παράσταση του ΣΜουΘ «Αλήθεια» αποτελεί θεματική συνέχεια των έργων του «Πολίται» και «Παραμυφικό» και βασίζεται στη δημιουργική σύμπραξη όλων των μελών της ομάδας που συνεργάστηκαν αδιάκοπα τους τελευταίους είκοσι μήνες στο πλαίσιο των Δημιουργικών Εργαστηρίων του ΣΜουΘ 2016-2017. Πρόκειται για μια πρωτότυπη παράσταση που αναπτύσσεται με μορφή αριστοφανικής κωμωδίας και συνδυάζει όλα τα εκφραστικά εργαλεία του σύγχρονου μουσικού θεάτρου. Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9.30 το βράδυ. Διάρκεια παράστασης: 70’, Τιμή εισιτηρίου: 10€, Προπώληση εισιτηρίων: ΣΜουΘ, Βενιζέλου 133, Δευτέρα-Παρασκευή, 9π.μ.-5μ.μ., Τηλ. 2410-531778 & 6943-956171.
Διανομή ρόλων: Ανδρομάχη Μακρίδου, Όλια Σαριμπαλίδου, Αλεξάνδρα Γραβάνη, Κατερίνα Κατσιάνα, Περικλής Χασταλής, Αλεξάνδρα Φραντζολά, Θανάσης Γκόγκας, Αποστόλης Λύγδας, Νατάσα Χατζηδάκη, Φίλιππος Ζούκας, Ήβη Σαμαρά, Κατερίνα Μπέκου, Μαρία Χαρούλη, Αλεξάνδρα Λαζάρου, Εβίτα Καλαντζή, Μαρία Σαλιαμπούχου, Ελένη Κυρατζή, Δέσποινα Μπουνίτση και χορός: Κωνσταντίνα Μπετχαβά, Βάσω Φαρμάκη, Μαρία Καπρίνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass