ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Η μπάντα της 1ης Στρατιάς τιμά την ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Δημοσίευση: 19 Νοε 2017 15:00

Αύριο στις 8.30 το βράδυ, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, η Στρατιωτική Μουσική της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ θα πραγματοποιήσει μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.


Tην μπάντα θα πλαισιώσουν η κερκυραϊκή χορωδία Λάρισας «Νικόλαος Μάντζαρος» και η χορωδία της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, ενώ οι ερμηνεύτριες Ερμιόνη – Μαρία Βαϊοπούλου και Αθηνά Μπούρα - Πολυμέρου θα ομορφύνουν τη βραδιά με την ερμηνεία διαχρονικών τραγουδιών.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Στο φουαγιέ του Ωδείου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων και όποιος το επιθυμεί μπορεί να προσφέρει.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης: Στο πρώτο μέρος η Χορωδία της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών θα ερμηνεύσει τα τραγούδια «Ιερός Λόχος», «Ύμνος στη Σημαία» και «Ευζωνάκι».
Θα ακολουθήσει κονσέρτο Corelli- Barbirolli για όμποε και πιάνο με σολίστα τον λοχαγό (ΜΣ) Δημήτριο Χατζούλη. Στο πιάνο η Ιωάννα Σιοπούδη. Στη συνέχεια η κερκυραϊκή χορωδία Λάρισας «Νικόλαος Μάντζαρος» με μαέστρο τον Χρήστο Μπαλανίκα και τον Παναγιώτη Μπαλανίκα στο πιάνο θα ερμηνεύσει τα τραγούδια «Μενεξέδες και Ζουμπούλια», «Το Καράβι», «Όταν ανθίζουν πασχαλιές», «Ξανθούλα» και «Απόψε την κιθάρα μου». Τέλος, η ορχήστρα της 1ης Στρατιάς υπό τη διεύθυνση του ταγματάρχη (ΜΣ) Κωνσταντίνου Χλέπατα, με τις ερμηνεύτριες Ερμιόνη- Μαρία Βαϊοπούλου και Αθηνά Μπούρα - Πολυμέρου θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με ελληνικές και ξένες επιτυχίες.
Χορηγός: Εφημερίδα «Ελευθερία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass