ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΘΕΜΑ ΤΗ «ΣΚΙΑ»

Ετοιμάζεται το 3ο Open Nights

Δημοσίευση: 20 Νοε 2017 15:38

Η ομάδα χορού Off Art και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, καλούν και προκαλούν επαγγελματίες εικαστικούς, performers, σκηνοθέτες, χορογράφους, μουσικούς και ομάδες ανάλογων κατευθύνσεων, για να συμμετάσχουν στο 3ο Φεστιβάλ Open Nights.

Τα Open Nights αποτελούν ένα διακαλλιτεχνικό φεστιβάλ. Φέτος, θα έχει θέμα τη «Σκιά» και θα παρουσιαστεί στο τέλος του χειμώνα του 2018, στο Γενί τζαμί στο κέντρο της πόλης.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το Φεστιβάλ Open Nights, θα έχει ως βάση μια ομαδική εικαστική έκθεση που θα λειτουργήσει ως πλαίσιο όπου θα παρουσιαστούν performances και θα γίνουν εργαστήρια, διαλέξεις, προβολές και δράσεις για νέους, εμπνευσμένα όλα από το κοινό θέμα.

Η οργανωτική ομάδα του φεστιβάλ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «Το θέμα της Σκιάς ενέπνευσε τη φιλοσοφική σκέψη από την εποχή του Πλάτωνα. Το Φεστιβάλ, στοχεύει να προσεγγιστεί η έννοια από διαφορετικές πλευρές και για ακόμη μια χρονιά, να αναπτυχθεί ένας ανοικτός διάλογος μεταξύ των Τεχνών και της κοινωνίας της Λάρισας, συμβάλλοντας δυναμικά στην καλλιτεχνική δημιουργία και την πνευματική καλλιέργεια. Εστιάζουμε σε καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας και της Θεσσαλίας, σε συνδυασμό με επιλεγμένες παραγωγές, από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δίνουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στα διαδραστικά έργα και στη digital art (video, digital installations κ.α.), χωρίς όμως να αποκλείουμε άλλες μορφές τέχνης».

Οι καλλιτέχνες ή οι ομάδες που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο Φεστιβάλ, μπορούν να στείλουν βιογραφικό, παρουσίαση του έργου τους και τη σχετική με το θέμα πρότασή τους, υποστηρίζοντάς την από ένα κείμενο (έως 250 λέξεις). Περισσότερες πληροφορίες στο opennights.blogspot.com και στο τηλέφωνο 6932853971. Αποστολή προτάσεων στη διεύθυνση offartdance@gmail.com έως 7 Ιανουαρίου 2018.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass