ΑΠΟ ΤΗΝ INDONNATION

«...so this is Christmas!»

*Από σήμερα η προπώληση

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 15:09

Το βραβευμένο γυναικείο φωνητικό σύνολο “InDONNAtion” γιορτάζει για πρώτη φορά Χριστούγεννα επί σκηνής και προγραμματίζει δύο εορταστικές συναυλίες με τίτλο “… so this is Christmas!”, το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στις 8 το βράδυ.

Διάσημες μελωδίες, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλο τον κόσμο θα πλημμυρίσουν την αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, προαναγγέλλοντας το μαγικό πνεύμα των εορτών! Ο μαέστρος Δημήτρης Κτιστάκης, η χορογράφος Φαίη Σούκου, η πιανίστα Φρόσω Αστ. Κτιστάκη και ένα πλήθος χορωδών, μουσικών, χορευτών και νεαρών ηθοποιών, υπόσχονται μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική, χορογραφημένη κίνηση και ένα θεατρικό χριστουγεννιάτικο δρώμενο- έκπληξη! Συντελεστές: Ηθοποιοί – Τραγουδιστές: Ζέτα Μαστροδούκα (Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου) και Αδαμαντία Μαστροδούκα (Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου). Μουσικοί: Φρόσω Αστ. Κτιστάκη (πιάνο), Μιχάλης Μαντέλας (σαξόφωνο), Σπύρος Παππάς (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλης Λιάκος (ηλεκτρικό μπάσο), Αποστόλης Γιάγκος (συνθεσάϊζερ), Στεφανία Ματθαίου (κρουστά) και Γιάννης Μακρυγιάννης (ντραμς). Χορευτές: Μιχάλης Κυρτσόπουλος και Ευαγγελίνα Τζήμα. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Τετάρτη και θα γίνεται έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, ώρες 6 έως 9μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι: 5ευρώ μαθητικό / 7ευρώ φοιτητικό, ΑμεΑ, ανέργων και 10 ευρώ γενική είσοδος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass